Annonce
Kultur

Jelling Musikfestival udsender statement: Vi træffer beslutninger de kommende uger

Jelling Musikfestival foregår fra 28. til 31. maj. Arkivfoto: Mette Mørk
Den aktuelle coronavirus-situation følges tæt af Jelling Musikfestival, som håber, at årets festival bliver gennemført som planlagt.
Annonce

Jelling: En af sæsonens første store musikfestivaler er Jelling Musikfestival, som afholdes sidste weekend i maj.

Det er der under tre måneder til, så derfor følger festivalledelsen den aktuelle coronavirus-situation meget tæt. I en pressemeddelelse fra Jelling Musikfestival står der følgende:

- Jelling Musikfestival følger, ligesom resten af Danmark, situationen nøje og er via vores brancheorganisation, Dansk Live, i løbende og tæt kontakt med de relevante myndigheder på sundhedsområdet. Vi fortsætter festivalplanforberedelserne, og håber naturligvis at festivalen 2020 gennemføres som planlagt.

- I de kommende uger vil vi træffe beslutninger på baggrund af myndighedernes anbefalinger og krav. I de kommende 14 dage følger vi på festivalkontoret regeringens opfordring til at sende medarbejdere på hjemmearbejde. Det betyder, at festivalkontoret i Byens Hus holder lukket frem til og med 27. marts, men alle er at fange på mail og telefon.

Festivalleder Lars "Charlie" Mortensen kalder myndighedernes tiltag for fornuftigt.

- Det viser rettidig omhu og det bakker vi naturligvis op om både her i Jelling, men også i vores brancheforening Dansk Live og blandt de øvrige festivalkolleger. Der er jo altid et lys i den anden ende af tunnelen, og vi håber, at vi er en del tættere på det lys efter de næste to uger, siger han.

Annonce

Ingen afbud

Avisen har efterfølgende været i kontakt med Lars "Charlie" Mortensen. Han har ikke meget mere at tilføje til den udsendte pressemeddelelse.

- Vi kan endnu ikke sige noget om forskellige scenarier. Der er trods alt små tre måneder til festivalen, så vi kan ikke gøre meget andet end at afvente situationen på nuværende tidspunkt, siger han.

Musikprogrammet til Jelling Musikfestival er på plads, og ifølge festivallederen har ingen musikere meldt afbud.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce