Annonce
Fredericia

Johnny med et vendepunkt og Pernille med vegansk dagsorden: To nye skribenter i Fredericia Dagblad

Kandidat for Veganerpartiet til kommunalvalget i Fredericia til efteråret - og ny klummeskribent i Fredericia Dagblad, Pernille Junie Pedersen, Erritsø. Foto: Michael Svenningsen
Johnny Lassen arrangerede store cykelstævner, men gik ned. Pernille Junie Pedersen sagde konsekvent farvel til al kød - med mere - og er også byrådskandidat.

Fredericia: To nye skribenter er klar på holdet og vil fremover også bidrage til Fredericia Dagblads onsdagsklumme Hånden på hjertet.

Det er 36-årige Pernille Junie Pedersen fra Erritsø og 48-årige Johnny Lassen fra Fredericia.

Hun er byrådskandidat for Veganerpartiet og hundefrisør med Mormors salon i privaten på Erritsø Bygade. Han har også kontor og klinik derhjemme, på Skovvej, og arbejder som uddannet diplomcoach fra professionshøjskolen University College Syd i Kolding, psykoterapeut, hypnoterapeut og såkaldt Nada-akupunktør.

Johnny Lassen var fra 1999 til en brat afslutning i 2009 manden bag sportslige succeser med store, internationale, indendørs bmx-stævner i Messe C i Fredericia. Danish Indoor samlede de bedste ryttere på de små cykler.

Annonce

Det skriver de nok om:

Imidlertid gik han ned økonomisk og psykisk og var sygemeldt med stress og angst i årene efter. Erfaringer herfra - samt emner med udgangspunkt i ledelse og psykologisk og mental udvikling - er Johnny Lassens interessefelt. Men også mere alment interesserer han sig for samfundsudviklingen og mekanismer mellem os som mennesker. Blandet andet det, han ser som en splittelse mellem skeptikere og andre i coronakrisen. Johnny Lassen ønsker for eksempel under ingen omstændigheder at blive vaccineret.

Pernille Junie Pedersen skriver gerne om ressourcer, madspild, grøn omstilling, miljø, natur, dyrevelfærd og naturligvis veganisme.


To nye skribenter er klar på holdet og vil fremover også bidrage til Fredericia Dagblads onsdagsklumme Hånden på hjertet.


Tidligere arrangører af internationale bmx-stævner i Fredericia og nuværende coach og psykoterapeut - samt ny klummeskribent i Fredericia Dagblad, Johnny Lassen. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce