Annonce
Sport

Jonas Dal blev smidt op til tilskuerne - men kampen kunne han juble over

Jonas Dal var glad efter sejren over Fremad Amager. Særligt tilfreds var han med FC Fredericias offensiv. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Jonas Dal jublede efter sejren over Fremad Amager. Han var især tilfreds med, at offensiven så god ud.

Amager: Jonas Dal måtte se de sidste minutter af FC Fredericias kamp mod Fremad Amager fra tilskuerrækkerne.

Cheftræneren blev smidt væk af kampens dommer, Benjamin Helm Svedborg, som slet ikke havde kontrol over begivenhederne. Fra sit sæde på tribunen kunne Jonas Dal se FC Fredericia køre en sikker 3-1-sejr hjem.

- Der er sindssygt mange ting, vi kan tage med fra den her kamp, sagde han.

- Det er en kæmpe fornøjelse at stå derude og se på drengene i dag. Vores forsvar har høstet mange roser indtil nu, men offensiven fungerer også i dag. Det betyder noget, at vi kommer bagud. De trækker sig lidt, og vi kan lettere sætte vores spil, sagde Jonas Dal.

FC Fredericia var i modvind i kampens indledning, men efter et kvarter fik gæsterne overtaget og styrede resten af kampen. I indledningen satte FC sig selv under pres med højrisiko pasninger. Det bekymrede ikke cheftræneren.

- Nej, for det havde vi snakket om. Det nytter ikke noget, hvis man ikke sætter bolden på spil. Vi er nødt til at tro på os selv og spille med den nødvendige risiko, sagde cheftræneren.

Annonce

Ved ikke, hvad jeg skal sige

Kampens dommer smed Jonas Dal væk, fordi han gik udenfor sit tekniske felt. I samme instans røg en af Fremad Amagers trænere ud, og kampen blev noget kaotisk undervejs, fordi dommeren slet ikke havde styr på begivenhederne.

Jonas Dal mente ikke, at der var nogen som helst grund til at smide ham væk.

- Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal sige, sagde Jonas Dal og rystede på hovedet.

Han mente dog ikke, at bortvisningen får betydning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce