Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal: Boldomgangen var utrolig dårlig

Jonas Dal var dybt skuffet efter nederlaget til Skive. Han havde svært ved at kigge positivt på tingene på grund af kampen. Foto: Søren Gylling
FC Fredericia faldt mod Skive, fordi det ikke lykkedes at spille god fodbold. Bolden blev smidt væk alt for mange gange, og cheftræner Jonas Dal fandt kampen forstemmende.

Fredericia: Jonas Dal havde svært ved at tro sine egne øjne på sidelinjen af FC Fredericias nederlag til Skive. Kampen endte 2-0 til gæsterne, og hjemmeholdet lignede ikke sig selv.

- Vi har på intet tidspunkt i sæsonen haft så utrolig dårlig boldomgang, som vi havde i denne kamp. Når vi stod fremme med to-tre mand og var klar, smed vi bolden væk. Vi tabte alt for mange bolde i vores opbyggende spil, sagde cheftræneren.

Der er ingen grund til at male fanden på væggen, for nederlaget til Skive var blot sæsonens tredje, og FC Fredericia har gode muligheder for at overvintre nær toppen trods søndagens skuffende nederlag.

- Men lige nu er det den her kamp, der fylder noget i mit hoved. Og lige nu har jeg lyst til at male alle mulige fandener på væggen og også hænge mig selv derop. Vi har bragt os selv i så god en position i tabellen, og derfor er det her nederlag bare ekstremt skuffende. Det var forstemmende at se, sagde cheftræneren.

- Beder du mig om at kigge tilbage på hele sæsonen indtil nu, er svaret anderledes positivt. Men lige nu evaluerer vi ikke sæsonen. Vi evaluerer den her kamp, sagde Jonas Dal.

Han begyndte med Christian Ege Nielsen på midtbanen og Lukas Enevoldsen i forsvaret. På bænken sad en boldspillende herre i Mathias Gertsen. I bagklogskabens lys var det måske forkert?

- Vi startede med Ege og Lukas, fordi vi regnede med en slåskamp. I det første opgør mod Skive var vi foran 2-0 men blev presset fysisk og endte med at spille 2-2. Det ville vi gerne undgå. Måske var det forkert, men det er nemt at være bagklog, sagde cheftræneren.

- Mod Roskilde syntes vi, at vi manglede Ege. Og Lukas gjorde det fremragende i den kamp, hvilket også var en af grundene til vores valg, sagde han.

Vi har på intet tidspunkt i sæsonen haft så utrolig dårlig boldomgang, som vi havde i denne kamp.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommer Korskæparken på ghettolisten?: Beboer advarer mod at 'hvile på laurbærrene'

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Alarm 112 For abonnenter

To unge mænd dømt for afpresning ved IBC: - Vi stikker en pind op i røven på dig

Fredericia

480 tyske krydstogtgæster lyner die Jacke og oplever kølige Fredericia i dag

Fredericia

Læser undrer sig over gadelys-udskiftning: Når kommunen alle 12.000 lamper inden udgangen af dette år?

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia faldt igen med et ordentligt rabalder, da oprykningspladserne var indenfor rækkevidde: Derfor er det næppe tilfældigt

Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Fredericia

Højhus på 95 meter droppet: Nu forbliver grøn hjørnegrund bare grøn

Alarm 112 For abonnenter

Person omkom efter voldsom brand: Intet tyder på, at der er foregået noget kriminelt

Fredericia

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Annonce