Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal efter sidste test: Irriterende vi ikke scorede

Anfører Christian Ege var blandt dem hos FC Fredericia, der spillede hele kampen mod tyske Hamburger SV's U23-hold. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
FC Fredericia tabte 1-0 til Hamburger SV’s U23 i den sidste test, inden der den kommende weekend står point på spil, når det gælder sæsonpremieren i 1. division.

Fredericia: I perioder spillede FC Fredericia en udmærket omgang fodbold i lørdagens testkamp mod U23-holdet fra Hamburger SV, men én ting manglede, mål.

Og mål skal der til for at vinde fodboldkampe, som FC Fredericia-træner Jonas Dal efter kampen konstaterede.

- Vi fik flere gange sat noget godt op, og så er det irriterende, vi ikke scorede, sagde han.

FC Fredericia forstærkede sig i sommerens transfervindue med angriberen Steven Anna, men klubben venter fortsat på arbejdstilladelse, og derfor kiggede amerikaneren atter på.

Annonce

FC Fredericia-HSV, U23 0-1 (0-1)

Træningskamp

Mål: 0-1 (42.).

FC Fredericia: Alexander Nybo - Jacob Buus (Nikolaj Kirk, 40. (Emil Christensen, 81.)), Eirk Nissen, Mathias Johannsen (Sonni Nattestad, 72.), Nicolaj Ritter - Andreas Oggesen, Christian Ege – Anders Holvad (Yao Dieudonne, 72.), Mathias Gertsen, Kristian Kirkegaard (Mathias Nygaard, 72.) - Agon Mucolli.

En halvleg til hvert hold

Han og alle andre på Monjasa Park så en kamp med en halvleg til hvert hold.

Første halvleg foregik med FC Fredericia klart mest på bolden, og det blev undervejs til et par muligheder.

Den største faldt til Kristian Kirkegaard, som afsluttede forbi mål, efter Agon Mucolli spillede ham alene igennem. Desuden sparkede Mathias Gertsen et frispark i en favorabel position via muren forbi mål, og så faldt der et par halve chancer,

Tyskerne kom ikke frem til meget, og FC Fredericia-målmand Alexander Nybo havde i første halvleg ikke én redning - den eneste tyske afslutning i første halvleg, som ramte målet, gik nemlig ind.

Målet faldt et par minutter inden pausen, da FC Fredericia virkede uorganiseret, da højrebacken Jacob Buus umiddelbart inden havde forladt banen på grund af noget, der lignede en skade i foden.

Efter pausen kom tyskerne bedre med, og det udviklede sig til en mere åben kamp, og efterhånden som anden halvleg skred frem, satte tyskerne sig mere og mere på tingene.

- I anden halvleg kom vi til at løbe for alt meget efter bolden, sagde Jonas Dal.

De helt åbenlyse muligheder udeblev i løbet af kampens sidste 45 minutter, og tyskerne kørte mod slutningen stille og rolig sejren i hus.

FC Fredericia gav undervejs spilletid til backen Nikolaj Kirk, som er kommet på en lejeaftale fra FC Midtjylland, mens en anden lejesvend fra det midtjyske, Victor Ezekiel, fortsat mangler arbejdstilladelse og derfor som angriberen Steven Anna måtte kigge på.

Nikolaj Kirk kom mod slutningen af første halvleg ind i stedet for skadede Jacob Buus, og desuden gav Jonas Dal spilletid til flere af de prøvespillere, som i øjeblikket er i klubben.

Yao Dieudonne og Mathias Nygaard kom ind med cirka 20 minutter igen, og ingen af de to gjorde det store væsen af sig. Det skal dog til deres forsvar lyde, at de kom på banen, da kampen efterhånden var på vej i dvale.

Fraset den utilsigtede udskiftning af Jacob Buus spillede Jonas Dal længe med sin startformation, og ifølge Jonas Dal ligner den ganske givet den, der bruges om en uges tid i sæsonpremieren mod Vendsyssel.

- Det er nok meget tæt på, sagde Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce