Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal: Fejlafleveringerne kostede

FC Fredericia faldt lidt i niveau for her gang, der blev lavet en fejlaflevering, mente Jonas Dal. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
FC Fredericias cheftræner var skuffet efter 2-2-kampen mod HB Køge. Han mente, at FC Fredericia faldt i niveau efter pausen, og det kom til at koste.
Annonce

Fredericia: En kamp med to vidt forskellige halvlege.

Sådan kan man roligt beskrive FC Fredericias 2-2-kamp mod HB Køge. Den første var afmålt og kontrolleret, mens den anden var et chanceorgie af den anden verden.

- Før pausen spiller vi fantastisk. Vi flytter bolden rundt, vi har god teknik, vi har stor kvalitet på det, vi laver. Efter pausen bør vi være bedre med bolden på fødderne, og det skuffer mig, at vi ikke er det, sagde cheftræneren.

Der kom en række fejlpasninger i anden halvleg, og det kom til at sætte sig i spillet, mente cheftræneren.

- Lad os sige, at vi var på dét her niveau før pausen, sagde Jonas Dal og rakte hånden højt op i luften.

- Hver gang vi laver er en fejlpasning efter pausen, falder vi lidt i niveau. Og så bliver vi lidt mere usikre og lidt mindre modige hver gang, det sker. Det sætter sig i spillerne, sagde cheftræneren.

FC Fredericia er ubesejret på udebane, men på hjemmebane er det blevet til 11 point i syv kampe. Jonas Dal mener ikke, at der er et problem på eget græs.

- Kunne vi ikke lige så godt have spillet præcis den her kamp i Køge? Det tror jeg, sagde cheftræneren.

Faktisk oplevede han i sidste sæson, at FC Fredericia udlignede i sidste sekund i netop Køge, da Mads Eriksen steg til vejrs og headede bolden i mål til udligning, 3-3.

Før pausen spiller vi fantastisk. Vi flytter bolden rundt, vi har god teknik, vi har stor kvalitet på det, vi laver.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce