Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal glæder sig over endnu en sejr: Næstved er et bedre hold, end mange tror

FC Fredericias cheftræner Jonas Dal glædede sig over sejren over Næstved, for gæsterne har et bedre hold, end mange tror. Foto: Peter Leth-Larsen
FC Fredericias cheftræner glædede sig over 3-1-sejren over Næstved. For selvom om klubben lige nu er i krise, råder den over en god trup.

Fredericia: Næstved er en klub i kaos. Nye ejere har skabt røre, og et helt hold er blevet skiftet ud mens også cheftræneren i ugen op til kampen blev erstattet af en ukendt spanier. For at gøre alt værre, sagde den daværende cheftræner, at han stoppede, fordi ejerne ville have bestemmelsesret over hvilke spillere, han skulle sende på banen.

Men Næstved er slet ikke så ringe, som de bliver gjort til. Det mener FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, som glædede sig over søndagens sejr på 3-1.

- Jeg er glad for, at vi møder dem nu og ikke i 11. runde. Når først de får sat noget struktur på deres hold, bliver de gode. De har nogle rigtig dygtige spillere, lød den respektfulde salut fra FC Fredericias cheftræner.

Han kunne se sit hold spille dårligt sammen med Næstved i første halvleg, men efter pausen trådte FC på speederen og smed Næstved i svinget.

- De var bedre til at presse os i første halvleg, end vi var til at spille forbi deres pres. Og det gav alt for mange boldtab på kritiske steder, sagde Jonas Dal.

- I pausen fortalte vi vores backs, at de hele tiden skulle være spilbare for vores stoppere. De måtte ikke stå for langt fremme på banen. Det ændrede kampen, sagde cheftræneren.

FC Fredericia har problemer inden kampen mod VB onsdag. Sonni Nattestad og Dennis Høegh er ude, mens Jacob Buus og Mathias Johannsen er tvivlsomme. Mod Næstved var anfører Christian Ege Nielsen i en uvant rolle som stopper på grund af mandefaldet.

- Buus og Johannsen bliver måske klar. De to andre regner vi ikke med. Det er en kamp mod tiden. Sonnis ankel er ikke klar - han har end ikke rørt en bold endnu, og Dennis er ude i lang tid, sagde Jonas Dal.

Annonce

Buus og Johannsen bliver måske klar. De to andre regner vi ikke med. Det er en kamp mod tiden. Sonnis ankel er ikke klar - han har end ikke rørt en bold endnu, og Dennis er ude i lang tid.

Jonas Dal om skaderne i FC Fredericias trup

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce