Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal: Nu ser det svært ud

FC Fredericia skabte nok chancer til at få et resultat mod Vejle, mente cheftræneren. Her er en af dem. Victor Torps hug i muren fra en gunstig position. Foto: Søren E. Alwan
FC Fredericias cheftræner var en ærgerlig mand efter nederlaget til Vejle. Der er ti point op til førstepladsen, men han lægger sig ikke ned endnu.
Annonce

Fredericia: Himlen åbnede sine sluser efter FC Fredericias 2-1-nederlag til Vejle Boldklub. Som om, at selve fodboldguderne græd for FC Fredericia. Nu er der 10 point op til førstepladsen. Et gab, der synes umuligt at lukke.

- Der er langt op, og det ser svært ud. Det er det tætteste, jeg kommer på at sige, at vi ikke har en chance, sagde FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal.

Han er godt klar over, at alle planeterne skal stå på linje, for at FC Fredericia igen kan komme i spil til førstepladsen.

- Hvis Vejle skulle få et nedbrud af en art, skal vi være klar til at lukrere på det. Men vi taler om et hold, som ikke har tabt, siden de tabte til os i Nørrreskoven i august sidste år. Der skal vindes mange kampe fra nu af, og selvom vi vinder 11 kampe, skal der stadig smides point fra Vejles side, sagde Jonas Dal.

Annonce

Let at være bagklog

Han var ikke helt tilfreds med en første halvleg, hvor FC Fredericia kiggede sin modstander for meget an. Efter pausen blev det markant bedre. FC Fredericia trykkede sin modstander højere på banen, og det gav en helt anden kamp, hvor gæsterne mistede kontrollen trods en føring på 2-0.

- Vi så dem an. Vi mødte det klare førerhold i rækken, og det er ikke unaturligt at se dem an for at se, hvad de kan. Set i bakspejlet, og det er jo altid let, skulle vi nok have presset dem højt tidligere i kampen. For det bekom dem ikke vel, sagde han.

Cheftræneren ærgrede sig over de mange boldtab før pausen, men han glædede sig over, at der blev skabt nok chancer til en udligning. Victor Torp med det giftige frispark havde tre. Den ene gik næste ind, men målmand Indy Groothuizen stod i vejen.

Vejles to mål var uheldige for FC Fredericia. Det første var et afrettet skud og det andet et straffespark.

- Jeg ærgrer mig ikke så meget over den måde, de scorer på. Men mere det, der går forud. Hvorfor får Montiel lov til at sparke? Og hvorfor må Erik Nissen lave straffe? Det er fordi, vi smider bolden væk, og det skal vi have kigget på, sagde cheftræneren.

Jonas Dal lever med det mantra, at han altid kigger opad i tabellen. Nu er der ti point til førstepladsen, mens FC Fredericia er a point med Viborg, der lige nu indtager andenpladsen.

- Det er stadig sådan, at vi ligger nummer tre. Så vi kigger stadig op ved at sige, at vi går efter andenpladsen, sagde Jonas Dal.

FC Fredericia spiller allerede igen onsdag. Her venter en udebanekamp mod HB Køge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce