Annonce
Sport

Jonas Dal: På den rigtige dag vinder vi over Viborg

Da Jonas Dal var cheftræner for Hobro, mødte han af og til modstandere, som han vidste, hans hold ville tabe til. Sådan er det langt fra i 1. division denne sæson. Arkivfoto: Scanpix

FC Fredericias cheftræner Jonas Dal mener, at 1. division er ekstrem tæt igen i år. Derfor er en udebanekamp mod Viborg ikke nødvendigvis lig med pointtab.

Fredericia: 1. division er en række uden forhåndsfavoritter. Derfor er det ikke givet, at FC Fredericia søndag tager fra Viborg med et nederlag, selvom modstanderen er en noget større og stærkere klub.

- På den rigtige dag kan vi vinde over Viborg. På den forkerte dag kan vi tabe til Viborg. Det er ikke sådan, at jeg ville bytte hele mit hold ud med deres. Langt fra, siger FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal.

Er 1. division så utilregnelig, fordi alle hold bare er lige gode?

- Nej, det kan jeg ikke forstå, at du spørger om, når du så kampen mod Thisted. Der så vi, at alle hold ikke er lige gode, for vi var klart bedst. Men det er en utrolig tæt række, og det havde vi også forudset inden sæsonen, siger Jonas Dal.

Annonce

Er man der ikke, taber man

Der er ingen hold, som Jonas Dal frygter at møde. På den anden sider er der heller ikke nogen kampe, som han ved kommer til at kaste en sejr af sig.

- Jeg har det ikke sådan med nogen hold, at jeg frygter dem. Da jeg var træner i Hobro i starten, kunne det godt være sådan, at man vidste, det var en gratis kamp, hvis man skulle ud og spille på et af de store stadions. Men det var en indstilling, vi fik ændret, for hvis vi står sammen, skal vi ikke frygte nogen, forklarer Jonas Dal.

I det hele taget mener han, at det er diffust at tale om, hvilke hold der er bedre end andre.

- Bedre til hvad? Thisted er bedre end os til at forsvare med seks mand, for det har vi slet ikke øvet. HB Køge er bedst til at ligge nummer et, for det gør de lige nu. Den snak er så nuanceret, så du ikke kan udpege nogen, der er bare bedst, siger Jonas Dal.

At man skal være vågen for at undgå nederlag, lærte FC Fredericia på den hårde måde mod Thisted.

- Man skal være til stede hver gang. Er man der ikke, taber man, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce