Annonce
Sport

Jonas Dal roterer til pokalen: Flere står foran debut i aften

Jonas Dal og assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard vil se nogle nye spillere an i pokalkampen mod Viborg. Arkivfoto: Yilmaz Polat

FC Fredericia har efterhånden en bred trup, og derfor vil klubbens mandskab mod Viborg være totalt forandret, når de to klubber mødes i pokalturneringen onsdag aften.

Annonce

Fredericia: Jonas Dal vil se andre spillere an i pokalkampen mod Viborg onsdag aften. FC Fredericias cheftræner lægger ikke skjul på, at han ikke kommer til at gøre brug af de samme 11, som han vanligt sender på banen.

- Vi har været tilfreds med alt, hvad vi har set i starten af sæsonen, og jeg tror på, at kontinuitet gør noget, men det betyder ikke, at vi ikke tror på de, som ikke starter inde. Nu kommer der en tællende kamp, som vi vil vinde, og de spillere, der ikke er startet inde i 1. division, skal prøves af mod en stærk modstander, siger Jonas Dal.

Når du laver så mange udskiftninger, kunne det se ud som om, at du smider kampen.

- Det ville så være det samme som at sige, at de, der skal spille, ikke er gode nok. Jeg tror på alle spillerne i truppen, og dem vi vælger her, kan komme til at gøre det lige så godt, som de der er vant til at starte inde, siger Jonas Dal.

Det ligner debut til Michael Baidoo fra FC Midtjylland. Desuden kan angriberen Chuma Anene få sin debut, hvis hans spillercertifikat godkendes i løbet af onsdagen. Manjrekar James lander i Danmark efter sin landsholdstur inden pokalkampen og forventes også at være med.

Desuden står en række reservespillere til at få meter i benene: Uzo, Niels Letort, Mathias Gertsen, Sebastian Buch og Mathias Jacobsen.

Annonce

En spøjs turnering

For FC Fredericia er 1. division hovedturneringen.

- Pokalen er en spøjs turnering, for den bliver først rigtig spændende i de sidste to runder. Det er ikke den turnering, vi går mest op i, for vores fokus er først og fremmest på 1. division, men vi vil vinde kampen, siger cheftræneren.

FC Fredericia er for første gang længe i en situation, hvor cheftræneren næsten kan stille to forskellige hold. Samarbejdet med FC Midtjylland har givet klubben en væsentligt større bredde, end den er vant til at have. Jonas Dal vil først og fremmest se individuel kvalitet hos de spillere, som får chancen.

- De fleste af dem har været med hele vejen og ved jo godt, hvad vi har arbejdet med. Men der vil være nogle mangler i det relationelle, og derfor skal vi mest slå på individuel kvalitet, siger cheftræneren.

Kampen spilles klokken 19.00 i Viborg, og den kan følges live på vores hjemmeside: www.frdb.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Iltsvind og fiskedød i Lillebælt

Fredericia For abonnenter

Trods højt smittetryk i Fredericia: Kommunen vil ikke forbyde kulturelle arrangementer

Annonce