Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal ryster posen i pokalen

Jonas Dal ryster posen mod Silkeborg og spiller blandt andet et nyt forsvar ind. Arkivfoto: Morten Pape
Silkeborg gæster FC Fredericia i pokalturneringens ottendedelsfinale, men det betyder ikke, at cheftræner Jonas Dal stopper med at bruge reserverne.

Fredericia: Pokalkampen mod Silkeborg fredag aften giver FC Fredericia mulighed for at prøve noget nyt. Cheftræner Jonas Dal stiller med en relativt ny bagkæde, og det giver mening, hvis man skuer frem. Lucas Enevoldsen starter inde ved siden af Erik Nissen, mens Uzo indtager højreback i stedet for Jacob Buus.

- Hvis vi kigger frem til den næste kamp i 1. division, har både Christian Ege Nielsen og Jacob Buus karantæne. Denne kamp er en mulighed for at spille nogle nye ind. Martin Mikkelsen og Andreas Raahauge starter også inde, siger Jonas Dal.

At han ryster posen er ikke ensbetydende med, at FC Fredericia anser kampen mod Silkeborg som en gratis en af slagsen.

- Vi vil vinde, og vi vil sindssygt gerne videre, for det betyder, at vi har noget at glæde os til på den anden side af nytår. Selv hvis Silkeborg kommer i sin stærkeste formation, har vi en mulighed for at vinde - men vi skal score flere mål end dem, siger Jonas Dal.

Han frygter ikke Silkeborg, selvom det er en superliga-klub.

- De har fået lidt nyt ind, men de har endnu ikke et "superliga superliga" hold. De kampe, vi spillede mod dem i sidste sæson, var tætte, og vi har brug for, at det er stolpe-ind for os nu og ikke stolpe-ud, siger cheftræneren.

Annonce
Vi vil vinde, og vi vil sindssygt gerne videre, for det betyder, at vi har noget at glæde os til på den anden side af nytår.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Tak til Silkeborg

FC Fredericia var vaks, da klubbens tv-kamp mod FC Roskilde blev flyttet. Ret hurtigt faldt pokalkampen mod Silkeborg på plads i dens sted, og det betyder, at FC Fredericia og Silkeborg slipper for at spille en midtugerunde i slutningen af oktober, hvor der i forvejen er kampe nok.

- Vi har lagt kampen her af den årsag, og vi er taknemmelige for, at Silkeborg gik med til at spille nu. Tak til dem, siger Jonas Dal.

Hvis FC Fredericia går videre, kan der vente en kassekamp i kvartfinalen, hvis ellers hold som FC København, AGF og Brøndby går videre.

- Nu røg Midtjylland desværre ud, så hvis vi skal have en kassekamp, skal det være mod en af dem. Vi vil videre, siger Jonas Dal.

Kampen mod Silkeborg spilles klokken 18.30 på Monjasa Park og kan følges live på vores hjemmeside, www.frdb.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolding Kommune vil dumpe 360.000 kubikmeter fjordbund ved Trelde Næs: Nej tak siger biolog, fiskere og nabokommune

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce