Annonce
FC Fredericia

Jonas Dal: Vi har stadig en chance for at rykke op

Jonas Dal glædede sig over, at FC Fredericias oprykningshåb fortsat lever. Omend det er spinkelt. Arkivfoto: Scanpix

Fredericia: FC Fredericia kan fortsat rykke op i Superligaen. Det ser næsten umuligt ud med fire point op og seks point at spille om, men matematisk er det muligt. Og det var det, som cheftræner Jonas Dal hæftede sig ved efter sejren over Thisted.

- Vores chancer for at rykke op er lige så store nu, som de var før vi spillede den her kamp. Vi har muligheden for at rykke op med to runder igen, hvornår er det sidst sket i Fredericia, spurgte Jonas Dal.

Formentlig tilbage i 2010, hvor alt glippede i Kolding i næstsidste runde. De sidste seks år har det i hvert fald ikke været mulighed for oprykning med to runder igen.

Jonas Dal roste spillernes indstilling.

- At tabe til Viborg i torsdags var som at få en kæberasler af Mike Tyson. Jeg ser stadig stjerner, når jeg lukker øjnene. At drengene går ud og leverer sådan en indsats og bliver ved at tro på det, er ganske enkelt imponerende. Vi giver dem ikke ret meget. Erik Nissen og Mads Eriksen gør det fortrinligt dernede, sagde cheftræneren om sine to stoppere.

Han kunne godt se det morsomme i, at FC Fredericias mål faldt på et straffespark efter en mageløs dribling af anfører Christian Ege Nielsen.

- Det er kendetegnende for vores sæson, at der skal en genial dribling til af Ege af alle mennesker, for at vi kan vinde en kamp som vi totalt dominerer og ellers skaber masser af chancer i, sagde cheftræneren.

Annonce

Det er kendetegnende for vores sæson, at der skal en genial dribling til af Ege af alle mennesker, for at vi kan vinde en kamp som vi totalt dominerer og ellers skaber masser af chancer i.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce