Annonce
Sport

Jonas Dal: Vi mangler en målsluger

- Vi kunne godt bruge en centerforward med mål i næste sæson, sagde FC Fredericias træner Jonas Dal.
- Vi kunne godt bruge en angriber af Ronni Schwartz' kaliber, sagde FC Fredericias træner.
Annonce

Roskilde: - Vi har været de bedste i mange kampe uden at vinde. Vi har manglet en angriber af Ronni Schwartz' kaliber, sagde FC Fredericias træner Jonas Dal efter 3-2 nederlaget i Roskilde.

Han var ikke klar over Christian Sørensens beslutning om at skifte til en superligaklub.

- Så må vi bare lave en ny Christian, ræsonnerede han.

- Jeg kender ikke truppen for næste sæson. Det er især lejesvendene fra FC Midtjylland, der er usikkerhed omkring, men hvis vi mister nogle af dem, vi har, får vi formentlig nogle andre.

- Jeg kan ikke stå og sige, at vi satser på oprykning næste år, når vi ikke kender truppen, men jeg ved, der kun bliver én oprykningsplads at spille om i næste år. Det bliver et hundeslagsmål, både i Superligaen og i toppen af 1. division.

- Den sidste kamp i Roskilde summer vores sæson op. Jeg synes, vi var de bedste. Vi spillede en god første halvleg, men lavede en dum fejl, der kom til at koste. Jeg var også utilfreds med, at dommeren dømte straffespark. Han hoppede på Roskilde-spillerens limpind, men jeg synes, vi spillede en god første halvleg, og jeg mener, vi havde troen på, at det kunne lyjkkes, sagde Jonas Dal.

- Desuden flaskede alle resultaterne sig for os i dag. Vi formåede bare ikke selv at vinde vores kamp, sagde cheftræneren..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce