Annonce
Middelfart

Jubilæum: 25 travle år for Middelfart-direktør

Erik Pandrup flyttede i 2007 Sonnimax fra Strib til Nyvang i Middelfart. Foto: Søren Gylling
Annonce

Jubilæum: Administrerende direktør Erik Pandrup kan den 1. november fejre 25-års jubilæum hos Middelfart-virksomheden Sonnimax A/S.

Erik Pandrup blev 1. november 1995 ansat som salgschef hos Sonnimax, hvor han i ti år arbejdede tæt sammen med sin far Søren Max Nielsen, indtil Erik Pandrup i 2005 overtog sin fars virksomhed.

Virksomheden, der i dag har adresse på Nyvang 3 i Middelfart, er under sønnens ledelse stille og roligt ekspanderet gennem årene og beskæftiger nu 18 mennesker.

Sonnimax producerer og sælger udstyr til overfladebehandling af industriemner i både metal, træ og komposit. Produkterne sælges ikke kun herhjemme, men også internationalt gennem et datterselskab i Tyskland og danske kunder med fabrikker i udlandet.

Under sine ingeniørstudier i begyndelsen af 1980'erne gjorde Erik Pandrup rent og var fejedreng hos Sonnimax, mens virksomheden stadig havde domicil på Stribgården.

Erik Pandrup sidder i bestyrelsen for Middelfart Erhvervsråd og deltager i flere erhvervsnetværk, og han er desuden lokal repræsentant for Dansk Erhverv.

Privat står den blandt andet på skiløb ned ad de europæiske pister. Et mål om at bestige Kilimanjaro blev  opnået både i 2010 og 2015. Erik Pandrup går heller ikke af vejen for en tur på golfbanen og lufter golfudstyret både herhjemme og uden for landets grænser.

Søndagens jubelar er også et familiemenneske, hvilket hustruen Marianne Pandrup og parrets fire voksne børn kan bekræfte.

Jubilæet markeres internt på virksomheden på grund af den særlige coronasituation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Fredericia For abonnenter

Bent Jensen måtte rykke kommunen: Aftale med håndboldklub på plads efter usædvanligt forløb

Annonce