Annonce
Middelfart

Jubilæum på bagkant: Føtex-chef fejrede 25 år og en sjat

Varehuschef Steffen Bech fra Føtex i Middelfart kunne fejre sit 25-års jubilæum med et par måneders forsinkelse. Foto: Jan Bonde
Annonce

Middelfart: Egentlig var det 2. maj, Steffen Bech kunne fejre sit 25-års jubilæum hos Føtex. Men corona satte fejringen på pausen, og virussen var uhøflig nok til også at sætte sit præg på dagen, da varehuschefen endelig kunne lade sig fejre fredag.

For der var naturligvis hverken kram eller håndtryk - men masser af håndsprit - da Steffen Bech inviterede til reception hos Restaurant Kitzchen på Brovejen.

- Vi holder det eksternt, for vi har ikke noget sted, hvor der er plads til så mange mennesker, fortalte Steffen Bech, mens han langede albue-hilsner ud til sine gæster.

Og selv om der blev holdt afstand, så kunne man ikke undgå at spotte det plaster, der dækkede en flænge over Føtex-chefens venstre øje. Her var corona til gengæld helt uskyldig.

- Jeg har ryddet op i min kælder og skulle fjerne noget bøjet jern. Det burde jeg have koncentreret mig bedre om, sagde Bech med et smil.

Steffen Bech kom til Middelfart i 2018 efter at have været Føtex-chef i Faaborg i flere år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce