Annonce
Fredericia

Judo og ju-jutsuklub modtager penge fra fond

Checken fra Nordeafonden blev uddelt i forbindelse med træningen på klubbens forældre/barn-hold, hvor de allermindste lærer motorik. PR-foto
Annonce

Fredericia: Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub har for nylig modtaget 25.000 kroner fra Nordeafonden til indkøb af kampsportsmåtter.

Pengene skal bruges til letvægtsmåtter, der vil gøre det lettere for klubbens instruktører, at tage ud og undervise i kampsport og faldteknikker. Pengene fra Nordeafonden rækker til cirka 100 m2 letvægtsmåtter. Dermed kan der medbringes flere måtter, når klubbens instruktører skal ud ad huset, da disse måtter er langt lettere at transportere.

Måtterne vil blandt andet gøre det lettere for klubben at deltage i forskellige arrangementer for børn og unge i Fredericia midtby, hvor klubben allerede har været til stede ved for eksempel feriesjov.

- Vi er virkelig glade for de her penge fra Nordeafonden, der vil gøre det langt lettere for os fremadrettet, siger formanden for Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub, Lasse Hildingberg.

Et nyt forældre-barn hold begynder i starten af det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

USA

Nu er Joe Biden præsident: 'USA's historie skal baseres på håb - ikke frygt'

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Annonce