Annonce
Trekantområdet

Julegaveshopping i Messe C

Eiqu Miller har en stor stand med sine nye tøjkollektioner fra firstgrade.dk. PR-foto
Endnu engang kan man få julegaverne tidligt i hus, når ShoppingBazar inviterer til to dage med masser af julegaveideer og tilbud i Messe C.
Annonce

Fredericia: På 200 stande kan kunderne shoppe alle deres julegaver og kalendergaver på ét sted hos udstillere fra hele landet, der medbringer masser af kendte mærkevarer. Det sker 16.-17. november i Messe C i Fredericia, når ShoppingBazar igen inviterer til, hvad de selv kalder "Danmarks Fedeste Julegaveshopping".

Her er der gratis entre, og ud over de mange butikker, der deltager, kan man møde bageekspert Annemette Voss, YouTuber Eiqu Miller og Jim Lyngvild.

- Det bliver et brag af en shoppingfest med powershopping af tusindvis af kendte mærkevarer. Er man vild med kendte mærkevarer til Danmarks laveste priser, så er messen virkelig det ypperste julegaveshopping, siger indehaver af ShoppingBazar, Dorthe Kildal Johannsen, i en pressemeddelelse.

Messen tiltrækker mange mennesker, der gerne vil købe julegaver til gode priser. PR-foto
Annonce

Luksusbanko og goodiebag

På messen kan man finde alt fra designertøj, sko, smykker og tasker, til boligdesign, børnetøj, legetøj, fødevarer, skønhedsprodukter, makeup og meget mere. Bageekspert, blogger og influencer Annemette Voss sælger sine bagebøger og deler smagsprøver ud. Eiqu Miller har en stor stand med sine nye tøjkollektioner fra firstgrade.dk, og Jim Lynvild står for en omgang luksusbanko inden messen åbner, hvor der er præmier for 70.000 kroner.

Der skal købes billet til dette event.

Hele weekenden igennem vil der være køtilbud og timetilbud på standene. Man kan også købe en goodiebags, hvor overskuddet går til julegaver til de indlagte børn på Trekantområdets store børneafdeling i Kolding.

Der er åbent kl. 11-17 begge dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Annonce