Annonce
Middelfart

Julemænd skal nu løbe ræs

Julemænd skal løbe om kap i Middelfart. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Middelfart: Middelfart skal også i år fyldes af løbende julemænd i hobetal, men konceptet og folkene bag er nye. Da Orienteringsklubben OK Melfar besluttede ikke at gennemføre Julemandsrace i år, gik Middelfart Sparekasse og Mads Stryhn, løbslederen bag Lillebælt Halvmarathon, sammen om at gennemføre og genopfriske løbet.

- Det skal i endnu højere grad være sjovt og festligt. Selvfølgelig er der én, der kommer først i mål, men jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem det er. Det handler om at have det sjovt, og derfor kommer ruten til at blive meget anderledes, fortæller Mads Stryhn i en pressemeddelelse.

Deltagerne skal to gange rundt på en 2,5 kilometer lang strækning. Den fører dem gennem Middelfarts smalle gyder, og løberne skal også ind i Middelfart Sparekasse for at løbe rundt en tur rundt om det store juletræ.

Løbet har fortsat start og mål ved torvet, og det er i julebyen lige ved siden af, at deltagerne efter løbet kan få lune klejner.

- Jeg håber, at vi kan få rigtigt mange julemænd på gaden søndag den 15. december kl. 11. Det er et løb for hele familien, siger Mads Stryhn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce