Annonce
Børkop

Juletid er gavetid: Koncertfolk delte legater ud til lokale formål

Gårslev Sommerkoncert delte mandag aften legater ud til gode, lokale formål. Privatfoto
På baggrund af den succesrige sommerkoncert på Gimlegrunden, delte udvalget bag koncerten mandag legater ud til projekter i lokalområdet.

Gårslev: Penge til en ovn til sportscaféen, et halvtag til udeaktiviteter og et lydanlæg - til et samlet beløb af 44.000.

Det var nogle af de projekter i Gårslev, der mandag fik en økonomisk håndsrækning fra initiativtagerne til den succesfulde sommerkoncert på Gimlegrunden.

Koncerten gav et lille overskud, og det var disse penge, der blev strøet ud, så der kan købes en ovn til Gårslevhallens nye sportscafé, etableres et halvtag til spejderne, så de kan sidde i ly, mens lydanlægget skal komme Sognegården til gode.

Derudover uddelte koncertgruppen for 2019 legater til Gårslev Skoles Venner til beplantning rundt om parkour-banen, penge til renovering af flagvognen og endelig til Lions Club Børkop for hjælp til vedligeholdelse af telte.

Initiativtagerne kan også allerede fortælle, at de er klar med musikken til sommerkoncerten 2020, der bliver afholdt 6. juni på Hvidbjerg.

Det ligger allerede nu fast, at orkestrene Four Snacks og Abba Revival Band kommer til at levere musikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce