Annonce
Fredericia

Juul har klædt folk på i 10 år - og giver nye navne til forretningerne

Det er 10 år siden, at Jan Juul sammen med hustruen Tina åbnede tøjforretning i Fredericia. I sommer blev Jan medejer af MR Højer, som nu skifter navn til MR Juul. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Trine og Jan Juul fejrer jubilæum i hver deres forretning.
Annonce

Fredericia: Det er 10 år siden, at Trine og Jan Juul åbnede dørene til deres tøjforretning Juul.

De første ni år lå butikken på Vejlevej, og siden juni 2018 har Trine og Jan Juul forhandlet klæder og accessories i Danmarksgade.

I juli udvidede Jan Juul sin virksomhed, da han indgik kompagniskab med Jan B. Rasmussen og blev medejer af herretøjsforretningen MR Højer, som ligger lige overfor butik Juul. I denne uge får de to butikker nye skilte og ændrer officielt navn til henholdsvis Juul Women og MR Juul.

- Men der bliver ikke ændret ved de gode gamle dyder. Vi har den gode kundeservice i højsædet, tilføjer 10-års jubilaren Jan Juul, der fremover vil være at finde i MR Juul.

Trine Juul vil sammen med Gitte Damborg drive Juul Women, hvor de sætter nærvær og god betjening i højsædet, uanset om man kommer i pels eller træsko.

Trine og Jan Juul vil markere 10 års jubilæum samt åbning af de to nye modeforretninger torsdag til lørdag.

I denne uge slår Trine Juul (th) dørene op for en ny damemodeforretning, da butik Juul bliver til Juul Women. Trine driver butikken sammen med Gitte Damborg (tv), mens Jan Juul har flyttet herretøjet over på den anden side af Danmarksgade i MR Højer, som bliver til MR Juul. Trine og Jan Juul fejrer samtidig 10 års jubilæum som forretningsindehavere i Fredericia. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce