Annonce
FC Fredericia

JV vurderer: Derfor vinder Kolding IF

Kim Mikkelsen er sportsjournalist på Jydske Vestkysten og kommer her med sit bud på, hvorfor Kolding IF vinder dagens lokalopgør i Fredericia.

Kolding: Selvtilliden og optimismen bør være intakt hos Kolding IF, selv om oprykkeren for første gang i sæsonens fem kampe satte point til og måtte nøjes med 1-1 mod Vejle Boldklub.

Nøjes. Smag lige på det ord. Men det er faktisk sådan, det er. Begge hold kunne have vundet kampen i Kolding, men topholdet spillede lige op med nedrykkeren fra superligaen og beviste nok en gang over for omverdenen, at ambitionen om at etablere sig i den bedste halvdel af 1. division er på sin plads.

Kolding IF er for det meste godt organiseret, når holdet forsvarer sig, og selv om Vejle viste sig som en af sæsonens stærkeste modstandere, producerede hjemmeholdet chancer til at vinde kampen. Det kommer Kolding også til i søndagens topkamp mod FC Fredericia, der med 10 point er tre point efter topholdet. Dem kan hjemmeholdet hente med en sejr, men mod et velspilledende Fredericia-hold kan Kolding gøre brug af sine hurtige omstillinger og ikke mindst den tidligere Fredericia-spiller, Denis Fazlagic, og straffe hjemmeholdets fejl. Derfor vinder Kolding igen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Fredericia For abonnenter

Landmand bruger Facebook til at gør opmærksom på gyllelugt: Nu dufter det tørre vasketøj godt

Annonce