Annonce
Læserbrev

Kære Jørn Pedersen og co.: Hvorfor skal vi blive i Kolding?

Annonce

Læserbrev: Kære Jørn Pedersen og co.

Som tilflytter til Kolding Kommune og far til en dreng på to år er det svært at overvære, hvordan I drastisk forringer fremtiden for vores børn og unge.

At I er i færd med at vedtage omfattende besparelser på daginstitutioner, folkeskoler og SFO, områder som I i forvejen har sparet på de seneste år, er i mine øjne så vanvittigt absurd, at vi som børnefamilie overvejer at flytte til en nabokommune.

Vi er nået til det punkt i livet, hvor huskøb er aktuelt – men I gør det svært at finde et godt argument for at købe drømmehuset her. For hvem er som forældre interesserede i at bosætte sig et sted, hvor man ved, at normeringen i daginstitutioner og skoler i mange år frem vil befinde sig på et stadie, hvor vores børn ikke får den omsorg og læring, som ikke bare er ønskværdig, men også nødvendig?

Kære Jørn Pedersen og co. Jeg synes, I skal tænke jer godt om.

Hvis besparelserne på børne- og ungeområdet bliver en realitet, frygter jeg, at Kolding Kommune risikerer at miste mange børnefamilier, som ikke vil acceptere, at deres børns vilkår forringes år for år. Vi er glade for Kolding. Byen, naturen og kulturen. Men den finder vi også andre steder, hvor børnene ikke sættes sidst, men hvor varme hænder, læring, sund kost og lighed anerkendes som helt essentielle faktorer for fremtiden – vores børn. Så, politikere, hvorfor skal vi blive?

De omfattende besparelser på daginstitutioner, folkeskoler og SFO er i læserbrevsskribentens øjne så vanvittigt absurde, at han og familien overvejer at flytte til en nabokommune. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Brudekjole-kreatør har vokset sig for stor til nuværende lokaler og flytter ind på Axeltorv

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce