Annonce
Alarm 112

Kære læser: Fra på mandag finder I os på Brovejen

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Denne kommentar er den sidste, jeg kommer til at skrive fra min stol i Havnegade.

Den kommende weekend bliver alle vores computere, blokke og udstyr nemlig flyttet her fra redaktionen og til vores nye lokaler, som vi herefter kan begynde arbejdet fra allerede på mandag.

Det bliver godt, kan jeg mærke. Jeg glæder mig helt vildt til at komme på plads.

For dig, kære læser, vil vores flytning formentlig ikke komme til at få stor betydning. Men den indebærer naturligvis, at man skal sætte kursen efter det nye sundheds- og erhvervshus på hjørnet af Brovejen og Hessgade i stedet for det hjem, vi har et par dage endnu her i Havnegade, hvis man vil besøge os.

Det gælder både, hvis man vil hente avisen, som rigtig mange af jer stadig benytter jer af muligheden for, allerede inden den lander i jeres postkasser. Og hvis man vil stikke hovedet ind med en forespørgsel eller et godt tip, hvilket I også er gode til.

Det skal nævnes, at vi på grund af de skærpede coronarestriktioner stadig holder lukket for personlig betjening. Indtil samfundet åbner mere, vil det kun være muligt at komme indenfor i særlige tilfælde, og hvis man har lavet af en aftale med en af os.

Men når det hele bliver bedre, når vaccinerne er ved at være delt ud, og vi forhåbentlig begynder at kunne mødes flere mennesker igen, satser vi på, at vores hus på Brovejen skal være fuldt af liv.

For eksempel vil vi gerne have genstartet vores fysiske læsermøder, hvor vi inviterer indenfor enten til debat, oplæg eller en anden god oplevelse, hvor vi kan kigge hinanden i øjnene.

Det kommer også til oftere at kunne lade sig gøre i vores egne, nye lokaler, fordi vi får et ekstra mødelokale, som vi ikke har her i Havnegade.

Samtidig mangler vi at markere, at den forhenværende lokalredaktør Jan Bonde og jeg lavede vores skifte i november. Det ville vi rigtig gerne gøre i form af en reception, men vi vil nødig holde den virtuelt. Derfor bliver vi nødt til at se tiden an og pege en dato ud lidt senere.

Har du allerede nu et ønske til et arrangement eller et læsermøde, som vi kan afvikle, når det bliver muligt igen, er du i øvrigt mere end velkommen til at prikke til mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kørte ulovligt i VW Golf

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Alarm 112

Politiet søger vidner til påkørsel

Annonce