Annonce
Trekantområdet

Kærestepar kom op at slås: Da de skulle sige farvel fik politibetjent et knytnæveslag

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Kolding: Et kærestepar var søndag på krigsstien på Dyrehavevej ved forsorgshjemmet Overmarksgården. Klokken 11.50 blev politiet nemlig tilkaldt, da kæresteparret var kommet op at skændes så meget, at det blev til et slagsmål.

Da politiet nåede frem, fik betjentene skilt de stridende parter ad, og betjentene gav derefter de to besked på at finde hver sit sted at være.

- De beder så om lov til at sige farvel til hinanden, og da de gør det, begynder de at slås igen, siger Jeppe Tranum, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi.

Betjentene må derfor skride ind igen, og manden slår her den ene betjent med en knytnæve, mens kvinden forsøger at forhindre den anden betjent i at komme sin kollega til undsætning.

De blev derfor begge anholdt og taget med på stationen. Manden er en 38-årig mand fra Kolding, mens kvinden er en 47-årig kvinde også fra Kolding. Manden bliver sigtet for vold mod tjenestemand, mens kvinden bliver sigtet for at forhindre politiets arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce