Annonce
112

Kærestepar røg i klammeri – kvinden ønskede ikke politiets hjælp

Et kærestepar skændes i sådan en grad, at en politipatrulje natten til lørdag blev tilkaldt. Kvinden i forholdet ønskede dog ikke ordensmagtens indblanding. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Fredericia. En melding, der i første omgang gik på, at cirka 10 personer var i klammeri ude foran beværtningen Klods Hans i Vendersgade, viste sig i stedet at være et kæresteskænderi med to implicerede frem for 10.

Det oplyser Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. Meldingen til ordensmagten lød på, at der var slagsmål på gaden, men da patruljen kom frem til stedet, viste det sig, at der var tale om et kærestepar, der af ukendt årsager havde været så uenige, at det havde resulteret i noget klammeri.

Annonce

Nej til politi

Manden i forholdet var gået fra stedet, oplyste en 20-årige fredericiansk kvinde, som politiet fik kontakt til i Vendersgade ved Klods Hans.

Hun var ikke kommet til skade, og hun havde sådan set heller ikke lyst til, at politiet gjorde mere ved sagen. Der blev derfor ikke gjort mere ved kæreste-klammeriet - fra politiets side hvert fald.

Meldingen kom klokken 00.17 natten til lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nye statslige job får varm modtagelse - især hvis bosætningen følger med

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Regeringen åbner et nyt skattecenter i Fredericia: Skal bremse hvidvask og svindel

Annonce