Annonce
Fredericia

Kø ved åbning: Ny, stor Matas slog dørene op

Med flere kvadratmeter, flere ekspedienter og flere varer på hylderne forventer Matas sig meget af Fredericias nye Matas Life.
Annonce

Fredericia: Kunderne havde glædet sig, og over hundrede havde taget opstilling udenfor Fredericias nye Matas-butik, der torsdag klokken 9:30 klippede det blå bånd på den røde løber og bød indenfor i den funklende nye butik.

- Det er dejligt at mærke interessen, siger butikschef Linette Hornemann, der havde lånt ekstra personale fra andre Matas'er for at få alt til at klappe ved det store, første rykind.

Hun har store forventninger til butikken og kundeinteressen, og hun forventer, at der fremover handles mere Matas i Fredericia, end der hidtil er blevet.

Matas-kæden besluttede for nylig at lukke de to gamle Matas-butikker i midtbyen, i henholdsvis Vendersgade og Gothersgade. De to blev så slået sammen i den nye butik, der ligger i BR Legetøjs gamle lokaler på hjørnet af Jyllandsgade og Prinsessegade - lige over for Føtex.

- Ingen ansatte i de de gamle butikker er blevet fyret. Dog har butikschef Maria Zoffmann fra Vendersgade-butikken valgt at skifte til vores butik i Assens. hvor hun nu er butikschef, siger Lars Grøngaard, der er distriktschef for Matas i Sønderjylland.

Butikschef Linette Hornemann har store forventninger til den nye butik, som hun glæder sig til at vise frem til rigtig mange. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Bedre betjening

Den nye Matas har 285 kvadratmeter butik og er dermed lidt større end den gamle i Gothersgade. Den er butik nummer ni i Matas' nye Life-koncept.

- Det betyder, at vi har indrettet butikken på en ny måde, der giver kunderne nogle oplevelser, de ikke fik før - og som de ikke kan få ved at handle i et supermarked eller på nettet, siger Linette Hornemann.

For eksempel har Matas Life-butikkerne personale fast ved kassen. Det betyder, at kunder, der ønsker vejledning og hjælp, ikke sætter kassekøen i stå. Der vil også være udvidede muligheder for at prøve produkterne - blandt andet ved et spejl, hvor nogle produkter kan testes på huden. Det vil måske endda være muligt at få sat håret, fortæller Linette Hornemann.

Den nye Matas har 15 mennesker ansat. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvad der skal ske med lokalerne, hvor de gamle Matas lå.

En af de første, der tog plads foran sminkespejlet, var Lotte Honoré, der her får hjælp og vejledning af Ninette Sørensen. Foto: Peter friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Smittetallet steget med fem

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce