Annonce
Middelfart

Københavnertur aflyst i sidste øjeblik

Der bliver alligevel ingen københavnertur for skolens ældste årgang. Arkivfoto
6. klasse på Båring Skole skulle have haft et brag af en skolestart efter to måneder hjemme og hver for sig: En københavnertur med overnatning. Men nu aflyses det hele, og ingen ved, om de når at komme på tur sammen, inden skoleåret er omme.

Båring: Efter to måneder hjemme og uden kontakt til klassekammeraterne, havde 6. klasse på Båring Skole en fantastisk skolestart i udsigt: De skulle på københavnertur med overnatning, og det så faktisk ud til, at det ville lykkes.

Eleverne var booket ind på vandrehjem på forsvarlig vis med kun to elever på hvert firemandsværelse, og DSB havde en togbus parat til klassen.

Nu er det hele faldet til jorden, og klassen kommer alligevel ingen steder.

- Horesta, foreningen bag hotellerne, aflyste. Danhostel på Amager havde ellers givet grønt lys til at kunne modtage eleverne, men nu mener Horesta, at man alligevel ikke kan overholde retningslinjerne, siger Grete Berggren, der er skolechef i Middelfart Kommune.

Så eleverne møder ind mandag morgen til undervisning i stedet, og man glæder sig til at tage imod dem på Båring Skole, og i fællesskab vil man prøve at finde ud af, om man så kan gøre noget andet sammen.

- Det kan sagtens være, at det ikke kan lade sig gøre at komme på lejrskole, inden skoleåret er omme. Det her var fantastisk, fordi det rent faktisk så ud til, at de kunne komme af sted, og det havde vi ikke troet, så det er rigtig ærgerligt, siger Grete Berggren.

Turen var klassens sidste tur sammen, da Båring Skole slutter ved sjette årgang, og eleverne herefter begynder på nye skoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Annonce