Annonce
Trekantområdet

Købmandsgård og å-dalen rundt er aflyst

En rundvisning i Bindeballe Købmandsgård var en del af den udflugt, Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe netop har aflyst. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce

Lindeballe: Selv om der nu bliver lettet lidt på nogle af de mange restriktioner, som i marts blev indført for at minimerer risikoen for spredning af coronavirus, trækker restriktionerne stadig lange spor.

Således har Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe aflyst deres næste arrangement. Det var en eftermiddagstur planlagt til onsdag 10. juni. Den skulle dels have bestået af en guided bustur rundt i Vejle Ådal og dels kaffe og rundvisning på Bindeballe Købmandsgård. Det bliver ikke til noget.

- Vi havde aftalt med Johannes Rahbek at han skulle guide på turen rundt i Vejle Ådal. Det kræver en bus og vi tror ikke, vi ville kunne få ret mange af vore medlemmer til at sætte sig tæt sammen i en bus, selv hvis det skulle blive tilladt, siger formanden for Ældregruppen Frida Hansen.

Det har været overvejet at lade medlemmerne køre i egne biler. Men da det netop skulle være en guided tur, blev den idé hurtig droppet.

Ældregruppen regner med, at det bliver muligt at gennemføre det næste arrangement. Det er en heldagsudflugt til Kerteminde og Fynshoved. Den er planlagt til 19. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce