Annonce
Fredericia

Køretur i Eagle 5: Forsvarsministeren besøgte Ryes Kaserne

Forsvarsminister Trine Bramsen fik en tur i en af Forsvarets nye pansrede mandskabsvogne Eagle 5 under sit besøg på Ryes Kaserne fredag. Foto: Dorte Brandsen
Forsvarsminister Trine Bramsen fik blandt andet en tur i den nye pansrede mandskabsvogn Eagle 5 og mødte en række nøglemedarbejdere.
Annonce

Fredericia: I det nye pansrede køretøj Eagle 5 blev forsvarsminister Trine Bramsen (S) fredag fragtet rundt på Ryes Kaserne.

Som forholdsvis ny forsvarsminister er hun rundt i landet for at besøge Forsvaret, og derfor var hun fredag middag på besøg på Ryes Kaserne. Her fik hun en briefing inden frokosten, som blandt andet med indtaget sammen med borgmester Jacob Bjerregaard (S), inden turen gik rundt på matriklen for at se faciliteterne og møde Ryes Kasernes ansatte.

- Fredericia er en kæmpe garnisionsby. For mig er det vigtigt at nøde medarbejderne i Forsvaret, som er dybt dedikerede herude, fortalte Trine Bramsen.

Annonce

Flere folk på kasernen

Hun fik blandt andet en fremvisning af Hærens Taktiske Kommunikationsnetværk. For forsvarsministeren er det vigtigt at komme ud i landet og få sat ansigt på de medarbejdere, som hun de kommende år skal arbejde sammen med.

- Vores tryghed er under pres i disse år. Det er baggrunden for, at Forsvaret skal vækste. Det er væsentligt at forventningsafstemme med danskerne, sagde ministeren.

Hun peger blandt andet på, at kravene til forsvarets teknologi bliver større, og man derfor også fra i år giver mulighed for at aftjene en cyberværnepligt.

Ryes Kaserne er godt fyldt med mandskab - blandt andet på grund af, at værnepligtige er vendt tilbage efter års fravær. Men det ændrer sig sandsynligvis i fremtiden.

- Der kommer til at skulle være flere medarbejdere her i Fredericia. Sammen med borgmesteren har vi talt om bedre faciliteter, fortalte Trine Bramsen til Fredericia Dagblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce