Annonce
112

Kørte ind i tankvogn på motorvej: Slap med brækkede knogler

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: En 46-årig mand fra lokalområdet er uden for livsfare, efter at han mandag morgen var involveret i et uheld på motorvejen ved Taulov.

Kort før klokken 5 kom han kørende i en varevogn på Østjyske Motorvej ved Taulov. Han kørte op i en tankvogn indeholdende bitamin, som er et flydende asfaltprodukt. Efter sammenstødet sad den 46-årige fastklemt og skulle klippes fri af bilen. Sydøstjyllands Politi meddelte, at han var i "kritisk tilstand", men mandag aften er meldingen mere positiv.

- Han er uden for livsfare. Han har fået kvæstelser og brækkede knogler, oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi.

Varevognen ramte tankbilen ved afkørsel 60B mod Taulov Nord mellem Fredericia og Skærup. Den tilskadekomne mand blev af brandvæsenet klippet fri omkring klokken seks, og Trekantbrand skulle derudover også have klippet kofangeren af tankvognen, så den kunne komme videre. Det betød en spærring af motorvejen, men den blev farbar igen ved klokken 7 i begge retninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Annonce