Annonce
Middelfart

Kalder alle madglade: Vil du være frivillig på en madskole i Middelfart?

- Der er ingen krav om særlige kompetencer for at blive instruktør, men det er vigtigt, at man har lysten til at gøre en forskel og give børn gode oplevelser med mad og sundhed, siger Line Damsgaard, der er projektleder og ernæringschef i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce

Nordvestfyn: Er du glad for både mad og frivilligt arbejde, er du muligvis lige netop den, Madskoler leder efter. Projektet, som samarbejder med Landbrug og Fødevarer og Rema 1000, leder efter sigende med lys og lygte efter frivillige i det nordvestfynske. Håbet er, at nok frivillige melder sig under fanerne, så det kan lade sig gøre at afholde en madskole for børn i området i løbet af sommerferien.

- Der er ingen krav om særlige kompetencer for at blive instruktør, men det er vigtigt, at man har lysten til at gøre en forskel og give børn gode oplevelser med mad og sundhed, siger Line Damsgaard, der er projektleder og ernæringschef i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse.

- Vores frivillige instruktører har alverdens forskellige baggrunde og bevæggrunde for at deltage. Mange studerende bruger projektet som en god mulighed for at få en god aktivitet på CV’et. Men blandt de frivillige findes blandt andet også bedstemoren, der gerne vil lave noget sjovt sammen med sit barnebarn såvel som den almindelige lønmodtager, der har lyst og overskud til frivilligt arbejdet.

Omkring 500 voksne var sidste år frivillige på en madskole og var med til at lære børn om sund mad og motion på en sjov og lærerig måde.

Tilmelding til Madskoler foregår på madskoler.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Testbil kommer til Fredericia: 16 gymnasieelever og én lærer smittet - over 800 elever og lærere skal testes for corona

Alarm 112

Opsang fra politiet efter brand i midtbyen: Borgere ignorerede afspærring i Jyllandsgade

FC Fredericia

Anfører Ege efter flot FC-sejr: Vi har intet opnået endnu

Annonce