Annonce
Fredericia

Kampagne gav bonus: Hjælpere fundet til EU-valget

Christian Jørgensen er glad for, at det hurtigt lykkedes at finde 55 valgtilforordnede til EU-Parlamentsvalget på søndag. Foto: Søren Gylling

Fredericia: Det er strømmet ind med frivillige, og Fredericia Kommune har nu nok hjælpere til EU-Parlamentsvalget på søndag 26. maj.

Tidligere på dagen manglede man 55 af cirka 300 valgtilforordnede til valget på søndag.

Men efter at kommunen efterlyste hjælp via Facebook og lokale medier, var der hurtig respons. Og nu er alle poster besat til tjanserne på seks og en halv time, hvor man viser vælgere til rette og sidder ved borde og udleverer stemmesedler.

- Vi er nu fuldstændigt dækket ind til EU-valget. Skulle man ønsker at hjælpe til folketingsvalget 5. juni, skal man være hurtig, siger Christian Jørgensen fra Venstre, som er formand for byrådets demokrati- og borgerudvalg.

Han er glad for den hurtige respons fra de valgtilforordnede, som udover at hjælpe med afvikling af "demokratiets festdag" får 840 kroner i løn.

- Det viser, at der er en interesse for det, og den siger jeg tak for. Med den rette markedsføring og opmærksomhed lykkedes det heldigvis, siger Christian Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce