Annonce
forside

Kampklart politi skaber igen voldsomme scener i Vejle og Fredericia

Vejle midtby dannede torsdag den 27. oktober også ramme om en stor politiøvelse for 280 politifolk og dagen inden var der også øvelse i Fredericia. Foto: Mads Hansen
Annonce
fredericia/vejle - 23. og 24. november træner cirka 300 politikfolk på gader og veje i Fredericia og Vejle. Første dag i Fredericia, hvor kampklart politi og politibiler koncentreres ved Ryes Kaserne.

På andendagen af øvelsen præges bybilledet i Vejles centrum af mandskabsvogne, uniformerede og ligeledes kampklædte betjente fra både Jylland og Fyn.

- Øvelserne skal helst være så virkelighedstro som muligt, og derfor gennemføres de i en by med rigtige gader, huse, mennesker, biler og fodgængere, forklarer politikommissær Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse:

- Vi vil simpelthen ikke kunne opnå samme resultat ved at øve i et træningsområde.

På dagen træner politifolkene opgaver, som de heldigvis ikke møder så mange af i dagligdagen, og vi gør det for at holde taktikken ved lige, så alle betjente er helt skarpe, hvis uheldet er ude, fortsætter Jørn Lindhardt.

Derfor varsler politiet også, at der kan opstå støjgener eller trafikale problemer som følge af den store fællesøvelse.Kii.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Alarm 112

Avis blev brugt til at aflede opmærksomheden: Mobiltelefon stjålet i Gothersgade

Annonce