Annonce
VB

Kamppause ærgrer VB-træneren

VB og Ylber Ramadani er ubesejret i de seneste 11 turneringskampe, inden det torsdag gælder udekampen mod Nykøbing FC. Arkivfoto: Søren E. Alwan
VB-mandskabet holder 16 dages kamppause efter torsdagens opgør mod Nykøbing FC, og den pause kommer træner Constantin Gâlcă på tværs.

Vejle: I øjeblikket findes der ikke meget, som ærgrer VB-træner Constantin Gâlcă.

Efter 15 kampe topper Vejle Boldklub 1. division og er ubesejret i sine seneste 11 turneringskampe. Med andre ord bevæger tingene sig i den rigtige retning.

Dog er den forestående kamp noget, som kommer Constantin Gâlcă på tværs.

- Vi spiller godt og har masser af selvtillid. Derfor så jeg gerne, at kampene lå tættere, siger Constantin Gâlcă.

Det gør de ikke. VB spiller torsdag ude mod Nykøbing FC, og derefter venter en pause på hele 16 dage, inden der igen er turneringsfodbold på programmet. Det skyldes, at opgøret mod FC Roskilde, som var programsat til søndag 17. november, er udsat til lørdag 23. november, da begge klubber har spillere af sted på landsholdsopgaver. I pausen spiller VB 14. november en testkamp mod FC Sydvest, men en testkamp mod et 2. divisionshold bliver aldrig det samme som en turneringskamp med point på spil.

- Når man befinder sig i et godt flow - og det gør vi - vil man gerne spille kampe, siger VB-træneren.

Annonce
VB-bænken vælges blandt disse: Thomas Hagelskjær (målmand). Viljormur Davidsen, Mads Lauritsen, Nicolas Dantas, Thomas Gundelund, Arbnor Mucolli, Vitinho, Magnus Grødem, Adam Jakobsen og Brenner.Karantæner: Ingen.Skader: Lucas From.Dommer: Kasper Madsen.

VB kan skabe mange chancer

VB spillede lørdag mod Fremad Amager en god omgang fodbold og vandt som bekendt med 4-0.

Specielt i første halvleg spillede VB-mandskabet godt, men den kamp kan efter Constantin Galcas vurdering parkeres i glemmebogen.

- Vi skal videre, for nu handler det om, at vi spiller godt mod Nykøbing, siger VB-træneren.

VB er ubesejret på udebane, men de seneste to udekampe sluttede uden mål. Det blev 0-0 ude mod HB Køge og 0-0 i Skive.

- I Køge spillede vi uafgjort mod et godt hold, og i Skive var der store chancer i begge ender, og det var vist lidt tilfældigt, at den kamp sluttede 0-0, siger Constantin Gâlcă, som ikke virker videre bekymret over 180 minutters fodbold på udebane uden VB-mål.

- Vi skal spille med fart, som vi gjorde mod for eksempel Fremad Amager, og gør vi det, har vi vist, vi formår at lave mange chancer, fortsætter han.

VB er fortsat uden langtidsskadede Lucas From, og desuden var topscorer Kjartan Finnbogason ikke med i den afsluttende træning på grund af sygdom, og han er derfor tvivlsom deltager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce