Annonce
Fredericia

Kampvalg i seniorhus

Aktiviteten er stor i seniorhuset, og det samme var interessen for at være med i Brugerrådet på årsmødet. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce
fredericia - Der måtte kampvalg til, da pladserne i Brugerrådet i Seniorhuset I.P. Schmidt torsdag skulle fordeles ved årsmødet.

Med 50 deltagere og samtlige pladser optagede, var det fra mødets start tydeligt, at interessen for Brugerrådet i år var stor. Og da der skulle stemmes om pladserne i rådet, ville så mange være med, at der måtte stemmes om det.

Seks stillede op til tre poster, hvor Lilian Niess blev genvalgt, Karen Birk Nielsen nyvalgt, og Jørgen Hansen vandt en lodtrækning om den sidste plads med Grete Lehrmann og Jørgen Hansen, der havde lige så mange stemmer som ham.

Til posterne som suppleanter stillede fire op, og valgt blev Grete Lehrmann, Alice Nielsen og Eva Toldbod i nævnte rækkefølge.
Annonce

Drøftede kasseapparat

Ib Lund og Iris Marie Svendsen blev genvalgt som revisorer, medens suppleanten for disse blev nyvalg af Mary Strøager.

- Jeg tror, at det har noget at gøre med, at vi har ændret vores struktur, så vi nu kun skal koncentrere os om de foreningsløse aktiviteter, og det derfor er blevet mere overskueligt og overkommeligt at være med, forklarer formand for brugerrådet, Flemming Larsen, den store interesse.

Beretningen handlede derfor også meget om de konkrete tiltag og ting på stedet og medførte blandt andet spørgsmål til cafeteriets brug af kasseapparat, kommende mobilpay og muligheden for at bruge dankort på stedet.

Henning Due blev som altid valgt som dirigent til mødet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce