Annonce
Sport

Kan Peter Nielsen afløse langtidsskadet playmaker?

Peter Nielsen har været skadesfri hele sæsonen, men han har ikke fået mange minutter. Det får han måske nu. Arkivfoto

Peter Nielsen har været skadesfri i hele sæsonen og siger selv, at han er i god form. Men der skulle en skade til for at give ham minutter mod HC Odense. Men er han en permanent løsning som playmaker?

Fredericia: Fredericia HK vandt fredag aften 29-21 over HC Odense, men kampen kom til at stå en smule i skyggen af en grim knæskade til playmaker Frederik Krarup. Han har rykket et ledbånd over i knæet og står foran en pause på mellem tre eller fire måneder.

I kampen mod HC Odense kom Peter Nielsen ind i slutfasen og var toneangivende, da gæsterne fra Fyn blev knust. Nielsen har stort set ikke spillet på det seneste, men greb chancen på fin vis.

- Jeg er ærgerlig over, at jeg kommer til at spille på bekostning af Frederik. Jeg ville hellere selv have gjort mig fortjent til det, sagde han.

- Det har gjort ondt ikke at spille, men man må gribe chancen, når man kan. Vi er 16 mand, der skal have det til at fungere, og indtil videre er valget faldet på nogle andre. Jeg spiller i en topklub, og jeg er gammel nok til at vide, at man så kan ende med at sidde på bænken, forklarede han.

Er du lige så glad for at spille playmaker som for at spille back?

- Den dag, jeg ikke er glad for at spille håndbold mere, er den dag, jeg stopper. Jeg har et fuldtidsarbejde, og jeg prioriterer at se min familie mindre for at spille håndbold. Alle, der har børn, ved, at man skal være glad for noget, for at det kan tage tid fra familien, sagde Peter Nielsen.

Annonce

En del af løsningen

Cheftræner Jesper Houmark var glad for playmakerens indhop. Men han peger ikke på ham som den entydige løsning på Krarups skade.

- Han er en del af løsningen. Sammen med Rune Schrøder og Rune Andersen. Og så har vi jo stadig Kristian Stoklund, som kommer til at tegne sig for majoriteten af minutterne på den position, sagde cheftræneren.

Han glædede sig over, at FHK's bredde igen sled en modstander op. HC Odense slog sig gang på gang på FHK's forsvarsmur, og til sidst var kræfterne brugt op.

- Det er igen bredden, der vinder kampen for os. Jeg var utilfreds med starten på anden halvleg, hvor vi var for uskarpe og lukkede dem ind i kampen igen. Men de scorer jo ikke i de sidste 10 minutter, sagde cheftræneren.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia

Pleje-ansatte arrangerer demonstration mod besparelser efter tabt udbud: - Vi kan ikke forstå, hvordan det kan hænge sammen

Annonce