Annonce
Middelfart

Kan snart begynde opførelsen: Donation på 100.000 kroner sikrer Middelfart Havbad nyt saunahus

Middelfart Havbad modtager donation på 100.000 kroner fra Fynske Bank. På billedet: Næstformand Else Hellesøe (tv.) og filialdirektør i Fynske Bank Jette Thoft Rosenberg på den eksisterende badebro på Middelfart Marina. Foto: Brian Henningsen
Foreningen Middelfart Havbad blev stiftet for to et halvt år siden. Det er nu lykkedes den at skrabe pengene sammen til et længe ventet saunahus.
Annonce

Middelfart: Middelfart Havbad har netop modtaget en donation på 100.000 kroner fra Fynske Bank. Donationen har bragt havbaderne tættere på at opføre deres saunahus på Middelfart Marina.

Det er cirka to et halvt år siden, en gruppe på cirka 70 personer forsamledes på Middelfart Marina til stiftende generalforsamling for foreningen Middelfart Havbad. Og nu er foreningen allerede godt i gang med planlægningen og opførelsen af et saunahus på Middelfart Marina.

- De første to sæsoner satte Middelfart Kommune en midlertidige saunatønde op på marinaen, og den var rigtig god til en start, men det var hele tiden meningen, at vi skulle have vores egen sauna, fortæller Else Hellesøe, næstformand for Middelfart Havbad i en pressemeddelelse.

Annonce

Kan snart begynde

Den midlertidige saunatønde havde plads til otte mand, og der kunne derfor hurtigt blive trængt.

- Den rigtige vinterbaderoplevelse for rigtig mange er vekslingen mellem den varme sauna og det kolde vand. Og netop den kombination er vi nu kommet tættere på med donationen fra Fynske Bank. Faktisk er vi lige trådt ind i sidste del af den planlæggende fase og forventer snart at kunne starte første fase af opførelsen, siger Else Hellesøe.

Vinterbadning er både et spørgsmål om fysisk og mental velvære og i den grad også om fællesskab, mener foreningen. Og netop fællesskabet var da også en af årsagerne til, at Fynske bank valgte at støtte op om Middelfart Havbads saunaprojekt.

- Vi har valgt at støtte Middelfart Havbads projekt, fordi det er et lokalt projekt, der henvender sig til en bred målgruppe – en målgruppe, der dyrker fællesskabet på tværs af køn og alder, fortæller Jette Thoft Rosenberg, filialdirektør i Fynske Banks afdeling i Middelfart.

Middelfart Havbad havde ved seneste generalforsamling 143 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter Fredericia Teaters konkurs: Byrådet går efter at få støtte fra staten til genrejsningen

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce