Annonce
Trekantområdet

Kanalbyens projektdirektør får endnu et byudviklingsprojekt under sine vinger

Annonce

Fredericia: Tim E. Halvorsen har siden 2014 fungeret som projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, og det vil han fortsætte med. Nu bliver ansvarsområdet udvidet til også at omfatte søsterprojektet Naturbydelen i Ringkøbing; et projekt, der allerede er godt i gang med 139 boliger på vej midt i et stort anlagt naturprojekt.

- Naturbydelen er søsterprojekt til Kanalbyen idet, det er drevet af Realdania By & Byg i samarbejde med en kommune. Samarbejdspartnerne er dog delvist nye, og konceptet for byen er et helt andet, og det glæder jeg mig meget til at dykke ned i. Samtidig tror jeg, at de næste år i Kanalbyen bliver helt utroligt spændende, så det ser jeg også frem til at være en del af, siger Tim E. Halvorsen.

I spidsen for bestyrelsen i Naturbydelen står en velkendt samarbejdspartner, nemlig Fredericias tidligere borgmester Uffe Steiner Jensen.

- Vi har valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, fordi Naturbydelen efter opstarten af de første byggerier går ind i en ny fase. Med sin erfaring fra blandt andet Kanalbyen i Fredericia har Tim E. Halvorsen et indgående kendskab til de processer, der ligger forude i Naturbydelen, siger Uffe Steiner Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce