Annonce
Trekantområdet

Kanalbyens projektdirektør får endnu et byudviklingsprojekt under sine vinger

Fredericia: Tim E. Halvorsen har siden 2014 fungeret som projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, og det vil han fortsætte med. Nu bliver ansvarsområdet udvidet til også at omfatte søsterprojektet Naturbydelen i Ringkøbing; et projekt, der allerede er godt i gang med 139 boliger på vej midt i et stort anlagt naturprojekt.

- Naturbydelen er søsterprojekt til Kanalbyen idet, det er drevet af Realdania By & Byg i samarbejde med en kommune. Samarbejdspartnerne er dog delvist nye, og konceptet for byen er et helt andet, og det glæder jeg mig meget til at dykke ned i. Samtidig tror jeg, at de næste år i Kanalbyen bliver helt utroligt spændende, så det ser jeg også frem til at være en del af, siger Tim E. Halvorsen.

I spidsen for bestyrelsen i Naturbydelen står en velkendt samarbejdspartner, nemlig Fredericias tidligere borgmester Uffe Steiner Jensen.

- Vi har valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, fordi Naturbydelen efter opstarten af de første byggerier går ind i en ny fase. Med sin erfaring fra blandt andet Kanalbyen i Fredericia har Tim E. Halvorsen et indgående kendskab til de processer, der ligger forude i Naturbydelen, siger Uffe Steiner Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Danmark

Se Danmark: Med hesten til tandlæge

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce