Annonce
Debat

Kandidat for DF: Jeg er i totalt chok over de forskelligartede mennesker, der stiller op i Fredericia

Vælgerne bør simpelthen sætte sig mere ind i de fuldstændig vanvittige scenarier, der udspiller sig i Fredericia i disse år, mener Lasse Holmqvist (DF). Foto: Peter Leth-Larsen

Læserbrev: Når man som fredericianer går til stemmeboksen den 16. november 2021, er det denne gang med et væld af virkelig forskellige kandidater, der fremstår på stemmesedlerne.

Jeg er i totalt chok over de forskelligartede mennesker, der har fået lov af deres respektive partier til at stille op i Fredericia i deres partis navn.

Alle mennesker er i deres ret til at stille op, men at de har fået overbevist deres pågældende parti til at stå på deres liste og endda, i flere tilfælde, som spidskandidat, er mig fuldstændigt uforståeligt og et tegn på virkelig dårlig organisation i de pågældende partier.

Annonce

For at nævne bare nogen af skræmmeeksemplerne kommer her en lille fremstilling:

En spidskandidat, der ikke engang har boet i Fredericia i to år, og som går ind for at ekskludere andre medlemmer fra opstillingslisten på grund af frygten for, at de får flere stemmer. Medlemmer, der altså har været tro mod deres parti, og har gjort en enorm indsats og derefter virkelig fået at mærke, hvordan det kan lade sig gøre at manipulere sig til magt i denne by.

En tidligere spidskandidat, der ikke har kunne opnå nok stemmer ved de foregående valg og derfor har draget den vel nok mest opsigtvækkende beslutning og har meldt sig ind i et parti, der på ingen måde er ideologisk tæt på, eller bare i det mindste i nærheden af den pågældendes tidligere parti.

En spidskandidat, der opstillede for et andet parti ved sidste valg og derefter valgte at beholde sit nyvundne mandat i byrådet og melde sig ud af partiet igen dagen efter valget.

Dette er bare en lille del af alle de forskelligartede mennesker, der har valgt at stille op til det kommende byråd, men for mig at se, så bør vælgerne simpelthen sætte sig mere ind i de fuldstændig vanvittige scenarier, der udspiller sig i Fredericia i disse år.

For når byrådskandidater kan agere på denne måde, så er det desværre et tegn på, at de er af den opfattelse, at der ikke er engagement fra Fredericias borgere. Den afskyelige tankegang bør vi, som er borgere i Fredericia, få ændret på ved det kommende byrådsvalg: Ved simpelthen at straffe disse kandidater og partier hårdt.

Lasse Holmquist, DF, Fredericia.


Den afskyelige tankegang bør vi, som er borgere i Fredericia, få ændret på ved det kommende byrådsvalg: Ved simpelthen at straffe disse kandidater og partier hårdt.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Læser undrer sig over spærring af ny parkeringsplads: Her er forklaringen

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Søren Møller er konstitueret leder på musicaluddannelsen

Fredericia For abonnenter

Veteraner på sejltur med ro og rutiner: Snart er der plads til endnu flere

Alarm 112

Røg fra Nordre Kobbelvej: - Vi er derude nu, lyder det fra vagtchefen

Alarm 112

Cigaret-røveri opklaret: Mand har været på spil i flere politikredse, men er ikke anholdt

Leder For abonnenter

Dagens leder: Uhyggelig Pegasus truer friheden

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat For abonnenter

Vi kan være vidner til Dansk Folkepartis dødskramper

Fredericia

Vin- og cocktailbar er klar til åbning: - Vi glæder os til at vise det endelige resultat

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Kultur

Kunstnere tænker ud af containeren: Laver skattejagt med rullefald og spænding for unge og voksne

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde fulgte efter gerningsmand trods dårligt knæ: - Jeg havde jo ikke tænkt mig at fange ham og holde ham fast

FC Fredericia

Drama på Fyn: FC Fredericia tog den længst mulige vej til 2. runde

Annonce