Annonce
Erhverv

Kandidater til erhvervspriser søges: Nu skal bæredygtighed belønnes

Alle vinderne fra seneste awardshow, hvor Årets Virksomhed 2018 blev Georg Jensen Damask, Årets Initiativpris 2018 gik til Volkerts Fylke, Årets Turismevirksomhed 2018 blev Ocean Adventures og Årets Iværksætter 2018 tilfaldt Gro-Lys. Foto: Business Kolding
Business Kolding varmer op til sin store prisuddeling i slutningen af februar med at efterlyse kandidater til hele fem forskellige priser. En af dem er helt ny.
Annonce

Kolding: Når Business Kolding blænder op for sit store awardshow i slutningen af februar, så bliver det med uddeling af hele fem erhvervspriser.

Som altid skal det sættes navn på Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismevirksomhed. Også modtagerne af Årets Initiativpris skal findes, og så er der den nye pris, som hedder Verdensmålsprisen.

I en pressemeddelelse skriver Business Kolding, at den nye Verdensmålsprisen tildeles en organisation eller virksomhed med adresse i Kolding Kommune, der har arbejdet med et eller flere af FN’s 17 verdensmål.

- Arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed spreder sig i disse år som en steppebrand i erhvervslivet. Det er en dagsorden, som er kommet for at blive, og derfor vil vi hylde virksomheder som arbejder med verdensmålene i deres forretningsmodel - til inspiration for andre erhvervsledere, siger Morten Bjørn Hansen, adm. direktør i Business Kolding, i pressemeddelelsen.

De nominerede virksomheder skal have bæredygtighed, klimadagsordenen, cirkulær økonomi eller andre dele af verdensmålene som en integreret del af strategien og forretningsgrundlaget i virksomheden.

Priser

Årets Iværksætter 2019

Årets Virksomhed 2019

Årets Turismevirksomhed 2019

Årets Initiativpris 2019

Verdensmålprisen 2019

Awardshowet finder sted torsdag 27. februar 2020.

Annonce

Indstil nu

Så kender man en virksomhed eller organisation, der fortjener Verdensmålsprisen 2019, kan man indstille sin kandidat via www.businesskolding.dk.

Dommerpanelet består af repræsentanter fra Forening Business Koldings bestyrelse, Birgitte Kragh (V), byrådet, Peder Madsen, Hotel Koldingfjord, Torben Damgaard, SDU, foreningen Business Kolding, Lars Aaen Thøgersen, Director of Innovation and Experience at Löfbergs Coffee Group and Peter Larsen Kaffe og Lars Ørum Nielsen, Deloitte.

Prisen uddeles ved Business Koldings awardshow, som finder sted torsdag 27. februar 2020.

Sidste frist for at indstille kandidater til den nye pris og de fire øvrige er tirsdag 3. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce