Annonce
Erhverv

Kapitalfond køber sig ind i Byens Bilpleje

Administrerende direktør hos Byens Bilpleje, Dennis Odgaard (til venstre) og direktør Morten Kollerup Nielsen ser frem til at ekspandere i Danmark og udlandet. Foto: Byens Bilpleje

Byens Bilpleje skal ekspandere i Danmark og udlandet blandt andet gennem opkøb.

Annonce

Fredericia: Den nordiske kapitalfond Procuritas har købt sig ind i Byens Bilpleje. Kapitalfonden har givet et ukendt millionbeløb for majoritetsandelen. Det oplyser Byens Bilpleje i en pressemeddelelse.

Virksomheden fortsætter under den nuværende ledelse.

Målet er, at Byens Bilpleje skal blive europæisk markedsleder inden for kosmetisk klargøring og autolakering i løbet af få år, og væksten skal ske organisk såvel som gennem opkøb af eksisterende bilplejevirksomheder.

- Tendensen i bilbranchen er, at de europæiske bilforhandlere konsoliderer sig og i højere og højere grad outsourcer klargøringen af deres biler. Derfor er bilplejevirksomhederne blevet til vigtige strategiske servicepartnere for bilforhandlerne, skriver partner i Procuritas Mattias Feiff i pressemeddelelsen.

Vi har opbygget et godt koncept, som vi tror på kan udbredes med succes i udlandet, og vi kigger på flere konkrete muligheder, som allerede nu ser lovende ud

Direktør Morten Kollerup Nielsen
Annonce

Vil ekspandere i udlandet

Planen er, at Byens Bilpleje skal ekspandere i stor stil i Danmark og udlandet.

- Vi har opbygget et godt koncept, som vi tror på kan udbredes med succes i udlandet, og vi kigger på flere konkrete muligheder, som allerede nu ser lovende ud, udtaler direktør og medejer af Byens Bilpleje, Morten Kollerup Nielsen.

Byens Bilpleje har 400 ansatte fordelt på 60 afdelinger. Virksomheden håndterer 130.000 biler årligt og har en omsætning på 250 millioner kroner.

Procuritas er en kapitalfond med hovedsæde i Stockholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Fredericia

Mundbind eller visirer rykker ind på kommunale institutioner - værnemidler er klar

Annonce