Annonce
FC Fredericia

Kaptajn Ege om genial dribling: Det var en hyldest til Yaya Toure

Christian Ege Nielsen er kendt for sine vilde egenskaber som fighter, men det var hans driblekundskaber, som gav FC Fredericia sejren søndag. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
FC Fredericias anfører Christian Ege Nielsen fremtvang det livsvigtige straffespark, som endte med at give FC Fredericia sejren over Thisted.

Fredericia: En 100 års hændelse kan man ikke kalde det, men det er tæt.

FC Fredericias anfører Christian Ege Nielsen er mest af alt kendt for sin indstilling, sin kampånd og sin hårdhed, men ingen af disse elementer fyldte noget efter FC Fredericias 2-1-sejr over Thisted. I stedet var det anførerens dribleegenskaber, der var samtaleemnet. Han satte en Thisted-stopper med en vaks fodfinte i kampens døende minutter og blev sparket ned, så dommeren dømte straffespark.

- Jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Som jeg sagde til drengene inde i omklædningsrummet, var det min lille salut til Yaya Toure. Han indstillede sin karriere for to dage siden, sagde Christian Ege Nielsen med et lumsk smil.

Ivorianeren Yaya Toure var i otte år en fremragende, teknisk defensiv midtbanespiller for Manchester City men indstillede sin karriere i græske Olympiakos.

Straffesparket blev sendt helt op i krogen af Dennis Høegh, og med den scoring lukkede FC Fredericia kampen. Der er fire point op til tredjepladsen med seks point at spille om.

- Det er ikke nemt. Vi er afhængige af andre resultater, men vi kommer til at kæmpe til det sidste, sagde Christian Ege Nielsen.

Annonce
Det er ikke nemt. Vi er afhængige af andre resultater, men vi kommer til at kæmpe til det sidste.

Christian Ege Nielsen, anfører for FC Fredericia

Mental styrke

Han mente, at kampen mod Thisted var et godt billede på den holdånd, der hersker i FC Fredericias omklædningsrum.

- Kampen viser, hvad det er for en trup, vi efterhånden har samlet sammen. Vi gør det godt i de perioder, hvor vi er i modvind. Vi bevarer køligheden, selvom det er svært. Og så har vi en kæmpe tro på, at vi kan vinde til sidst. Vi udviser stor mental styrke, sagde anføreren.

- Skæbnen har været hård mod os i de sidste par kampe, og det var ekstremt glædeligt, at marginalerne endelig faldt ud til vores fordel, sagde anføreren.

FC Fredericia spiller igen på søndag ude mod FC Roskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Mystik om søndagens brand i båd - område er lukket af

Annonce