Annonce
Erhverv

Kassen er lukket i: Herretøjsbutik i gågaden lukker

Marcus på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade er lukket. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Marcus, der er beliggende på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade, lukker. Det oplyser butikken i et opslag sin Facebookside.
Annonce

Fredericia: "Kære verdens bedste kunder. Det er med blødende hjerte at dette opslag må skrives."

Sådan indleder herretøjsbutikken Marcus' lokale butik på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade et opslag på Facebook. Her beskrives det, at den "økonomiske livline har lukket kassen, og den fortsatte drift af Marcus Fredericia er derfor ikke mulig".

Ifølge opslaget bliver nøglerne overdraget til kuratoren senere tirsdag.

"Det er på alle måder en trist situation, og vi beklager de gener og ulemper det giver - ikke mindst over for alle de konfirmander som har tilmeldt sig vores arrangementer. Vi vil så vidt, det er muligt, forsøge at kontakte alle personligt, men du er mere end velkommen til at sprede det triste budskab. Vores tanker går dog i højeste grad til det personale, som har kæmpet så hårdt og flot for at undgå denne situation. Personale som fra den ene dag til den anden mister, hvad der har været deres liv og hverdag til og med i går. Vi ønsker dem held og lykke og alt det bedste i fremtiden," skriver herretøjsbutikken.

I butikkens indgang er der hængt en seddel op med teksten: "Butikken er lukket. Gavekort og tilgodesedler kan benyttes i alle andre Marcus-butikken. Den nærmeste er beliggende i Kolding Storcenter."

Den nuværende Marcus-butik i Fredericia åbnede 31. august 2018. Dengang var det tredje gang, at kæden åbnede en butik i Fredericia.

Foruden lukningen i Fredericia lukker tøjkæden sin butik i Odense. På landsplan er der fortsat 18 butikker tilbage, hvoraf det kun er butikken i Ballerup Storcenter, der er beliggende uden for Jylland.

Det er ikke lykkedes at få en opfølgende kommentar fra butikschef, Peter Eriksen.

Opdateres...

Ved butiksindgangen hænger denne seddel. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce