Annonce
Erhverv

Kedeldragter fra bridgewalking får nyt liv: Lokalt firma genbruger dem

Den grønne interiørvirksomhed, Ziito i Erritsø, har indgået en aftale med Bridgewalking Lillebælt. Brovandrernes kedeldragter genbruges i et nyt mal-selv-koncept fra Ziito. PR-foto

Fredericia: Iværksættervirksomheden Ziito fortsætter på den bæredygtige bølge.

Ziito i Erritsø, stiftet og ejet af brødrene Jonas, Simon og Daniel Oxholm, har lanceret et koncept med maling uden kemi, og der medfølger grej til at male med, men som man skal returnere til Ziito, der rengør og genbruger det.

- Jeg kom til at tænke på bridgewalking. Jeg har selv været oppe på broen og gå og undrede mig over alle de dragter, som efterfølgende blev smidt ud, skriver direktør Jonas Oxholm i en pressemeddelelse:

- Da vi så skulle i gang med vores malerkoncept, tog jeg kontakt til Lone Skjoldaa, som er chef for Bridgewalking Lillebælt. Hun var heldigvis med på idéen. På den måde får dragterne nu nyt liv og vil blive genbrugt et utal af gange, som malerdragter hos Ziito.

Ziito har siden 2014 beskæftiget sig med interiør til private, butikker og messer. Ikke mindst i modebranchen. Der er syv ansatte og webshopper i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce