Annonce
Erhverv

Kedeldragter fra bridgewalking får nyt liv: Lokalt firma genbruger dem

Den grønne interiørvirksomhed, Ziito i Erritsø, har indgået en aftale med Bridgewalking Lillebælt. Brovandrernes kedeldragter genbruges i et nyt mal-selv-koncept fra Ziito. PR-foto

Fredericia: Iværksættervirksomheden Ziito fortsætter på den bæredygtige bølge.

Ziito i Erritsø, stiftet og ejet af brødrene Jonas, Simon og Daniel Oxholm, har lanceret et koncept med maling uden kemi, og der medfølger grej til at male med, men som man skal returnere til Ziito, der rengør og genbruger det.

- Jeg kom til at tænke på bridgewalking. Jeg har selv været oppe på broen og gå og undrede mig over alle de dragter, som efterfølgende blev smidt ud, skriver direktør Jonas Oxholm i en pressemeddelelse:

- Da vi så skulle i gang med vores malerkoncept, tog jeg kontakt til Lone Skjoldaa, som er chef for Bridgewalking Lillebælt. Hun var heldigvis med på idéen. På den måde får dragterne nu nyt liv og vil blive genbrugt et utal af gange, som malerdragter hos Ziito.

Ziito har siden 2014 beskæftiget sig med interiør til private, butikker og messer. Ikke mindst i modebranchen. Der er syv ansatte og webshopper i Danmark, Tyskland, England og Sverige.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Rally-bil kørte ind i et træ

Fredericia

Bredt forlig på plads: Flere upopulære spareforslag blev pillet af bordet

Fredericia

Lettelse i Ungdommens Hus efter droppede spareplaner: - Vi var bange for, at ånden på stedet ville dø

Annonce