Annonce
Vejle

Kendt cirkus overlever, men tager først på turné næste år

Gennem årene har Søren Østergaard begejret sine tilskuere med absurde cirkusnumre, som eksempelvis halve grise i fri dressur. Arkivfoto: Morten Marboe
Annonce

Vjele: Zirkus Nemo rykker på grund af corona-nedlukningen sin turné til 2021. Dermed må vejlenserne vent til juli med at opleve smadrer-manden, Bager Jørgen og de andre gennemgående figurer i Søren Østergaards skæve cirkus.

- Zirkusvognene var pudsede så de strålede og kontrakterne med nogen af verdens dygtigste artister var skrevet under. Men sådan skulle det ikke være. Som en direkte konsekvens af Covid19 situationen ser vi i Zirkus Nemo os desværre nødsaget til at udsætte alt turnéaktivitet til foråret 2021, skriver cirkusdirektør Søren Østergaard i en pressemeddelse af om aflysningen. - Når det er sagt, er jeg utrolig taknemmelig for, at det, med hjælpepakken fra regeringen, er muligt at overleve som Zirkus, og jeg glæder mig som et lille barn til næste år, tilføjer han. Zirkus Nemo slår teltet op på Cirkuspladsen på Vestre Engvej i Vejle onsdag den 7. juli og spiller i byen frem til og med søndag den 11 juli - næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce