Annonce
Vejle

Kendt forfatter mødte læserne til bogsignering i Vejle

Leonora Christina Skov signerede torsdag middag bøger hos Bog & Idé i Vejle, som et af de første steder i landet efter udgivelsen af hendes nyeste roman "Hvis ikke vi taler om det". Foto: Mette Mørk
Forfatter Leonora Christina Skov mødte sine vejlensiske læsere.

Vejle: Forventningsfulde læsere mødte torsdag op i Bog & Idé på Rådhustorvet for at møde Leonora Christina Skov, der netop har udgivet sin seneste selvbiografiske roman “Hvis vi ikke taler om det”.

- Jeg købte romanen forrige lørdag, og så læste jeg den på to dage, og jeg er faktisk ikke kommet mig over den endnu. Det var hård læsning, sagde tidligere sognepræst Birgitte Arffmann.

- Jeg troede slet ikke, at der ville være så stor interesse for min bog, men det er der, især efter min seneste bog “Den, der lever stille”, så det her giver mig god anledning til at komme ud blandt læserne. Det giver noget nærhed og jeg får en fornemmelse af, hvem mine læsere og hvor de har hørt om min bog, sagde Leonora Christina Skov.

Annonce

- Og så må jeg også sige, at jeg bruger dem lidt, når de fortæller om, hvad der interesserer dem mest i mine fortællinger. Dybest set er det jo ret vigtigt for mig at vide, når jeg skriver en bog til.

Med smukke grafiske og organiske former lader Leonora Christina Skov pennen lege hen over bøgernes titelsider. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce