Annonce
Fredericia

Kendt Frederica-pizzeria åbner i Middelfart

Den 31. august åbner Byens Take Away i Hessgade i Middelfart. Foto: Sofie Secher Karlsen

I slutningen af august åbner nyt pizzaria i Hessgade.

Middelfart: I slutningen af august ser et nyt pizzaria og take away-sted dagens lys i Hessgade.

Det er ikke mere end halvanden måned siden, at Byens Take Away på Sjællandsgade 60 i Fredericia var tvunget til at lukke, fordi bygningerne, hvor pizzariaet havde hjemme, var blevet opkøbt. Nu har ejer Ahmet Cetinkaya fundet nye lokaler på den anden side af bæltet, og den 31. august slår han dørene op i Middelfart.

Byens Take Away sælger både pizza, pasta- og risretter samt burgere, og især stedets pasta- og risretter var populære i Fredericia, fortæller Kamran Khatari, som er Ahmet Cetinkayas højre hånd. De to har arbejdet sammen de seneste seks år.

Kamran Khatari og Ahmet Cetinkaya har længe drømt om at åbne et sted i Middelfart, og da muligheden bød sig i Hessgade, slog de til, fortæller de.

Annonce

25 års erfaring

- Selvom der er 18 pizzariaer i Fredericia, var vi en af favoritterne. Vi adskiller os fra de andre, fordi kvaliteten af maden er perfekt. Vi køber gode varer og gør dét ekstra ud af maden, der gør, at kunderne kommer igen, siger Kamran Khatari og fortæller, at det er Ahmet Cetinkaya selv, der slynger pizzadejen rundt i luften.

- Han har meget erfaring med at lave pizzaer. Han har arbejdet med det i 25 år.

Hvad pizzaerne skal koste, og hvilke åbningstider Middelfart-udgaven af Byens Take Away skal køre med, er endnu ikke helt på plads, fortæller Kamran Khatari.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce