Annonce
Børkop

Kendt hotel vandt pris: - Hvis dronningen kommer på uventet besøg, så skal vi være klar

Hoteldirektør Frederik Jelstrup, og resten af medarbejderne hos Comwell Kelelrs Park i Brejning, kan glæde sig over, at hotellet er blevet kåret som Vejles bedste servicevirksomhed. Arkivfoto: Søren Gylling

Comwell Hotel Kellers Park har modtaget prisen for at være Vejles bedste servicevirksomhed. Og det glæder, selvfølgelig, hoteldirektøren.

Brejning: Vejlenserne er så tilfredse med det serviceniveau, som Comwell Hotel Kellers Park leverer, at det store hotel på kanten mellem Brejning by og Vejle Fjord nu er blevet kåret som Vejles bedste servicevirksomhed.

- Vi er hammer-stolte. Bare det at blive udvalgt som de bedste fem blandt 70 virksomheder, gjorde os stolte, men at vi så vinder, gør det bare fedt. Nu kan vi sætte et flueben ved, at vi gør det på den måde, som både gæster og medarbejdere gerne vil have, at vi gør det på, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør på Comwell Hotel Kellers Park.

Det er City Vejle, der har bedt vejlenserne om at stemme indenfor fire kategorier, nemlig "Vejles bedste butik", "Vejles bedste tøjbutik", "Vejles bedste spisested" og "Vejles bedste servicevirksomhed".

Det skete via Facebook, og det valgte 2.232 at gøre. De skulle stemme i de fire kategorier, og mens det var tre butikker på Vejles gågade, som kunne modtage de andre priser, ja så blev det hotellet i Brejning som tog prisen som bedste servicevirksomhed.

Annonce

Begrundelse

City Vejle skriver i sin begrundelse for prisen, at "Comwell Hotel Kellers Park er et unikt sted, i et smukt landskab beliggende ved Vejle Fjord. Stedet markerer på flotteste vis Vejle på landkortet over spa-byer. Deres høje service og kvalitetsniveau, sammen med et stærkt koncept, gør at man hos Comwell Kellers Park får en oplevelse af velvære, tilfredshed og kvalitet."

"Selvom Comwell Hotel Kellers Park ligger i udkanten af Vejle, bliver stedet bundet godt sammen med byen og Comwell er et fantastisk hotel/konference supplement til byens/områdets øvrige hoteller. Oplevelsen man får på Kellers Park er meget positiv, der er gennemført design, gode værelser, imødekommende, god mad og hjælpsomt personale overalt og fremfor alt et lækkert spa-område."

Dronningen på besøg

På hotellet i Brejning er det konceptet, at der skal leveres en høj standard. Både på hotel, restaurant og i spaområde. Så Frederik Jelstrup ved godt, at gæsterne også forventer det.

Og det skal hotellet helst leve op til hver eneste dag.

- Vi er jo også mennesker, som fejler i ny og næ, men vi ønsker at gøre det mere personligt, og så arbejder vi ud fra et par mantraer, som vi hele tiden forsøger at efterleve. Dels skal vi levere den service, vi selv gerne vil blive mødt af. Og dels skal det være sådan, at hvis dronningen pludselig kommer på uventet besøg, så er vi klar til at modtage hende, uden at vi skal ændre på særligt meget, siger Frederik Jelstrup, der er gået i tænkeboks.

Han vil nemlig gerne fejre det sammen med medarbejderne.

- Jeg ved ikke helt hvordan endnu. Men mon ikke det bliver med nogle bobler i glasset, siger hoteldirektøren.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Så du noget?: Vidner til indbrud søges

Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Fredericia

Ungt plejefirma afviser dumping: - Vi lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed

Fredericia For abonnenter

Hjemmepleje i udbud: Derfor har kommunen valgt nyt selskab

112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Annonce