Annonce
Erhverv

Kendt spisested på nye hænder igen: - Jeg vil tilbage til de gamle rødder med madpakker og dagens ret

Susanne Bisgaard (t.v.) ved, hvad hun går ind til, når hun den 28. november overtager roret i T-Grillen ved siden af Rema 1000 på Brovejen i Middelfart. Hun har nemlig været ansat hos Trine Rasmussen, der nu stopper for i stedet at blive dagplejemor. Foto: Søren Gottwald
Trine Rasmussen stopper efter et år for at blive dagplejemor og afløses af den lokale Susanne Bisgaard, der har mange års erfaring i restaurationsbranchen.

Middelfart: T-Grillen på Brovejen i Middelfart skifter igen ejer. Et år og to måneder efter, at Trine Rasmussen overtog forpagtningen overlader hun 28. november roret til en anden middelfarter, 51-årige Susanne Bisgaard.

Den nye ejer af det kendte spisested ved, hvad hun går ind til, hun har været ansat hos Trine Rasmussen og i øvrigt også hos Flemming og Lone Barfoed, som drev stedet i 14 år, før Trine Rasmussen rykkede  ind.

Susanne Bisgaard er bevidst om de udfordringer, hendes forgænger har haft og fortæller, at hun vil bringe T-Grillen tilbage til rødderne i håbet om at få omsætningen til at vokse.

Annonce

- Det skal være slut med mandagslukket. Og så skal vi have mere smørrebrød og nogle gode, solide madpakker klar til håndværkerne allerede tidligt om morgenen, så de kan svinge ind og få det klaret på vej til deres arbejdsopgaver, siger Susanne Bisgaard, der også vil tilbyde en dagens ret.

- Den skal være forskellig hver dag og af en god kvalitet til en overkommelig pris, så også pensionister og måske enlige, der ikke har den store lyst til at lave varm mad kun til dem selv, bliver fristet, siger Susanne Bisgaard.

Foruden T-Grillen har hun erfaring fra Café Razz, hvor hun var med til at starte køkkenet op. Susanne Bisgaard kan også se tilbage på 13 års ansættelse på værtshuset Kolibrien, ligesom hun har arbejdet hos Café Rita.

Hun har dermed ikke kun baggrunden i orden, hun er efterhånden også et kendt ansigt i byen.

- Jeg håber, det vil være med til at trække kunder til, siger Susanne Bisgaard, der har købt T-Grillen af Lone og Flemming Barfoed.

- Min kone er pensionist, og jeg har heller ikke haft nogle ambitioner om at vende tilbage til branchen. Derfor er vi glade for at sælge til Susanne, som vi kender som en dygtig og arbejdsom pige, som nok skal bringe grillen tilbage til den gamle ånd, siger Flemming Barfoed.

Grillmutter vil være dagplejemor

Trine Rasmussen erkender, at livet som grillmutter ikke helt blev, som hun havde drømt om.

- Jeg havde håbet, at omsætningen kunne bære to fuldtidsansatte, men det har ikke været tilfældet, selv om den er vokset. For der har samtidig været store prisstigninger på mange varer. For eksempel er en spand friture steget fra 86 kroner til 176 kroner, siger Trine Rasmussen og fortsætter.

- Det er derfor blevet til mange arbejdstimer ikke kun i grillen men også derhjemme med markedsføring, regnskaber og andre administrative opgaver, siger Trine Rasmussen, der nu vil forfølge en anden gammel drøm om at blive dagplejemor.

Hun har dog ikke fortrudt tiden med T-Grillen.

- Selvfølgelig har det kostet mig nogle penge, men det har været et spændende og lærerigt år med en masse god kundekontakt, så jeg forlader stedet med mange gode minder, siger den snart forhenværende grillmutter.

Susanne Bisgaard (t.v.) lover, at det er slut med at holde mandagslukket, når hun den 28. november overtager nøglerne af Trine Rasmussen (t.h.). Foto: Søren Gottwald


Annonce
FC Fredericia For abonnenter

Live: FC Fredericia kan spille sig helt ind i oprykningskampen med en sejr over Hvidovre

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Populær genbrugsbutik lukker ned - genbrugsfund samles på én adresse

Fredericia For abonnenter

Markus står i spidsen for gruppe for transkønnede: - Jeg havde de flotteste bryster. Hvis bare de ikke sad på mig

Fredericia

To nye i byrådet med noget på hjerte: Connie og Louis har klare mærkesager

FC Fredericia

På 16 kampe har FC Fredericia lavet lige mange point som på 22 kampe i sidste sæson: Her er nøglen til succesen

DGI til foreninger med coronatvivl: Hold gang i idrætten

Erhverv For abonnenter

Erritsø-virksomhed er vækstet 100 procent om året - nu er pladsen blevet for trang

Erhverv

Dødsfald i familien blev startskuddet til ny begyndelse: I dag arbejder Petrit som selvstændig

Erhverv

Hoteller og restauranter rammes af julefrokost-aflysninger: - Det ser slemt ud i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Fredericia

Godt nyt til skøjteglade fredericianere: Isen indtager igen Gasværksgrunden i december

Fredericia For abonnenter

Vild med de gratis sommerblomster på Egeskovvej? Nu kommer der også en lille sø

Fredericia

Snart er det slut med coronatest i Messe C: Nu jagtes mere centrale lokaler

Annonce