Annonce
Kolding

KIF-spillere serverede pizza for socialt udsatte

Spillerne fra KIF Koldings førstehold (i baggrunden) var tirsdag mødt op på restauranten Gorms i Kolding for at servere pizza til cirka 100 gæster fra byens væresteder. Foto: Louise Lauritsen

Kolding: Alt optaget. Det kunne Gorms Pizza på Akseltorv i Kolding melde tirsdag eftermiddag, for her havde restauranten besøg af cirka 100 gæster fra byens væresteder for socialt udsatte borgere.

Samtidig var KIF Kolding rykket ind med hele sit førstehold, der i dagens anledning stod for at servere varm pizza til de mange inviterede.

- I KIF har vi altid haft en tradition for at hjælpe, og de seneste år er det sket via God Jul til Alle, men det er jo lukket, og så fandt vi på det her, forklarer Brian Stein, der er bestyrelsesformand for KIF Kolding.

Han glæder sig over, at byens væresteder tog imod invitationen fra den lokale håndboldklub og mødte talstærkt op.

- Vi vil gerne give de her mennesker en god oplevelse og samtidig vise, at vi er en del af byen. Nu er vi retur fra København og sætter fuldt fokus på Kolding. Håndbold er en folkesport, og derfor skal vi være, hvor folk er, og det er lige her midt i byen, siger Brian Stein.

Det var blandt andet gæster fra Folkekøkkenet, Café Paraplyen, De Frie Fugle, Regnbuen og Vækststedet, som kunne nyde pizzaer fra Gorms.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Frygt for coronavirus: Lokale apoteker støvsuget for masker og håndsprit

112

Formodet gerningsmand anholdt: 27-årig fremstilles i grundlovsforhør

Fredericia

Se video: Mindesamvær i Korskærparken for afdød 24-årig

Annonce